Cooler Master MasterLiquid 240L sorunlu mu?

Belli bir dereceye gelince devrin artması lazım. Yuksek devirde ise rezil bir sesi var. Soyle bir durum var ki, fanlarim garantiden değişildi ama gelenler de pek farklı değildi. O yüzden farklı fan kullanıyorum. Sogutma ile ilgili bir sorunum yok ama bir daha alacak olsam alirmiydim orası meçhul. Radyatorun yapısı çok kırılgan, vida yuvaları çabuk yalama oluyor ki, hiç zorlamama rağmen. Tek artısı benim için, iyi soğutuyor olması.
Kulaklık takınca yine geliyor mu ki?

Belli bir dereceye gelince devrin artması lazım. Yuksek devirde ise rezil bir sesi var. Soyle bir durum var ki, fanlarim garantiden değişildi ama gelenler de pek farklı değildi. O yüzden farklı fan kullanıyorum. Sogutma ile ilgili bir sorunum yok ama bir daha alacak olsam alir miydim orası meçhul. Radyatorun yapısı çok kırılgan, vida yuvaları çabuk yalama oluyor ki, hiç zorlamama rağmen. Tek artısı benim için, iyi soğutuyor olmasi.

Ya herkes yaşamıyormuş belki üretimde değiştirmişlerdir(inşallah)

Kulaklık takınca yine geliyor mu ki?
Bende soyle bir huy var. O sesi duymuş ve o sesin geldiğini biliyorsam rahatsiz olurum. Kulaklik olsun ya da olmasın, cunku o bir arıza ve arızalı urun bilgisayarımda bulunsun istemem.

@MECccc Cooler Master fan bakımından rezil, onu soyleyim. 3 adet MB511 fani, 3 adet TD500 fani, 2 adet K500 fani, 1 adet Cooler Master RGB 3'lü fan kiti, 4 adet ML240 sogutucu fani elimden gecti ve hepsi sorunluydu. Ya tikirti sesi ya da attığım videodaki rulman sesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bende soyle bir huy var. O sesi duymuş ve o sesin geldiğini biliyorsam rahatsiz olurum. Kulaklik olsun ya da olmasın, cunku o bir arıza ve arızalı urun bilgisayarımda bulunsun istemem.

@MECccc Cooler Master fan bakımından rezil, onu soyleyim. 3 adet MB511 fani, 3 adet TD500 fani, 2 adet K500 fani, 1 adet Cooler Master RGB 3'lü fan kiti, 4 adet ML240 sogutucu fani elimden gecti ve hepsi sorunluydu. Ya tikirti sesi ya da attığım videodaki rulman sesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sorun çıkmaz inşallah gelmek üzere o yüzden ancak gelince değiştiririm
Belli bir dereceye gelince devrin artması lazım. Yuksek devirde ise rezil bir sesi var. Soyle bir durum var ki, fanlarim garantiden değişildi ama gelenler de pek farklı değildi. O yüzden farklı fan kullanıyorum. Sogutma ile ilgili bir sorunum yok ama bir daha alacak olsam alir miydim orası meçhul. Radyatorun yapısı çok kırılgan, vida yuvaları çabuk yalama oluyor ki, hiç zorlamama rağmen. Tek artısı benim için, iyi soğutuyor olmasi.

Hocam kasa kapalı şekilde olsa bile çok ses geliyor mu yoksa az mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı