Benim ML360R'de kontrolcü üzerinde. Senin tüm ARGB kablolarının bir kontrolcüye, o kontrolcü de anakarta bağlanıyor olmalı.
Kontrolcüyü anakart arkasındaki kablo bölmüne saklamış olma ihtimalleri yüksek. Ben şahsen kasam müsait olduğu için iç yüze anakart yanına koymuştum.
Eki Görüntüle 2479763
Görselde, alt ortadan çıkan ve ucunda dönüştürücü ile anakarta USB2.0 bağlantısı ile bağlanabilen bir kablo. O dönüştürücüsü olmadan USB ile direkt istenen yere de bağlanabilir.
Eki Görüntüle 2479765
Bu görsel sizin soğutucunuza ait. Mavi kablo bağlantı kablosu ve direkt olarak USB2.0 anakart soketi var gibi gözüküyor. Kontrolcü biraz daha farklı olduğu için CM'nin sitesinden ürün user manuel'ine bakmakta fayda var.
Kontrolcü ile mi bağlı yoksa anakarta mı bağlanmış bir kontrol edin. İhmal edilip bazen anakarta bağlayabiliyorlar. Eğer öyle ise anakart yazılımı ile kontrol edebilirsin. Yok ben CM programı ile kontrol edeceğim dersen kontrolcü, kontrolcüyü anakarta o kablo ile takman gerek. Benim kontrolcüm aynı zamanda kumanda gibi düğmeli olduğu için kullanmıştım. Eğer sen yazılım ile kontrol edeceksen, ARGB anakart bağlantına direkt bağlayıp, anakartın ile kontrol edebilirsin. CM yazılımı da gerekmez.