Cooler Master Masterliquid II sıvı soğutma nasıldır?

mrbbenkayn

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta olduğu gibi sıvı soğutma iyi midir? Sorun çıkarır mı? Sesi falan nasıldır?

@GRBreakpoint hocam bir bakabilir misiniz rica etsem vaktiniz varsa. Değiştirmelimiyim sizce?

Son düzenleme:
Başlıkta olduğu gibi sıvı soğutma iyi midir? Sorun çıkarır mı? Sesi falan nasıldır?

@GRBreakpoint hocam bir bakabilir misiniz rica etsem vaktiniz varsa. Değiştirmelimiyim sizce?
Merhabalar. Şöyle ki CM fanları genel olarak sesli çalışıyor(du). ML Pro 240mm kullanmıştım ve pompa arızası olmuştu. Bunun dışında benim şahsi görüşüm ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler, incelemeler ve testlerde iyi olsa da asla ve asla MSI ve CM markalarının sıvı soğutmalarını ben önermiyorum. Aynı bütçede kesinlikle şu ürünü almalısınız. ROG Ryujin'i bile testlerde geçmiş bir ürün kendisi;

Merhaba. Şöyle ki CM fanları genel olarak sesli çalışıyor(du). ML Pro 240mm kullanmıştım ve pompa arızası olmuştu. Bunun dışında benim şahsi görüşüm ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler, incelemeler ve testlerde iyi olsa da asla ve asla MSI ve CM markalarının sıvı soğutmalarını ben önermiyorum. Aynı bütçede kesinlikle şu ürünü almalısınız. ROG Ryujin'i bile testlerde geçmiş bir ürün kendisi;

Tamamdır herhangi bir sorun durumunda bunu alırım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı