Cooler Master Masterliquid ML120L RGB Hub yandı

ugurbaba10

Hectopat
Cooler Master ML120L RGB sıvı sogutucum var. RGB takarken sanırım kısa devre yaptı çat diye ses geldi. Ardından koku geldi. Renk değiştirdiğimiz cihazdan. Benim sormak istediğim şu ASUS TUF B450 PLUS GAMING anakarta sahibim. RGB header var sıvı soğutmadan gelen RGB'yi 4pinlik headere taksam calışır mı veya nasıl bir yol izlemeliyim?

Yanan ve koku gelen parça şu komple RGB çöp mü olmuştur LED'ler de kömür mü olmuştur bilemedim.

Bu resimde arkadaki 4 pinli RGB girişi sıvı soğutmaya gidiyor.

Screenshot_4.png

Son düzenleme:
Garantiye gönderin sorun olacaıgını sanmıyorum.
Hocam garantiye göndersem nasıl göndermem lazım komple sıvı soğutucuyu mu göndericem yoksa hub'u mu ?
Anakartın rgb header girişine taktım çalışıyor. simdi içinden çıkan çoklayıcı ile ikisini de çalıştıracam bakalım nasıl olacak. Asus aura sync ile çalışıyor.

Hocam garantiye göndersem nasıl göndermem lazım komple sıvı soğutucuyu mu göndereceğim yoksa Hub'u mu?
Anakartın RGB header girişine taktım çalışıyor. Simdi içinden çıkan çoklayıcı ile ikisini de çalıştıracağım bakalım nasıl olacak. ASUS Aura Sync ile çalışıyor.

Hocam nereden aldıysanız oraya mail attın hangi parça arızalıysa ama sizin kurcalarken yaptıgınızdan bahsetmeyin yoksa kulanıcı hatası olarak geçer onlar size arızalı parçayı gönderir ya da komple göndermenizi isterler öncellikle iletişime geçin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı