Cooler Master Masterliquid ML240L sıvı soğutucu AM5 ile uyumlu mu?

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci
Ryzen 7600x
AM5 soket ile bu sıvı soğutucuyu kullanan var mı arkadaşlar?

Evet 7500F ile kullanıyorum. Eski sistemimden değiştirmediğim bir kaç parçadan biri kendisi.
Bende de bu sıvı soğutucu var ancak işlemciyi (7600x) yeni alacağım. CS2'de kaç fps aliyorsunuz. İşlemci genel manada nasıl? Bu sıvı soğutucu 7500f'e yetiyor mu?

Bende de bu sıvı soğutucu var ancak işlemciyi (7600x) yeni alacağım. CS2'de kaç fps aliyorsunuz. İşlemci genel manada nasıl? Bu sıvı soğutucu 7500f'e yetiyor mu?
7600X önermem. Hazır 7500F'in fiyatı düşmüşken onu alın. 7600X sadece daha fazla ısınıyor. FPS farkı çok ama çok az. Asla o fark verilmez.

7600X önermem. Hazır 7500F'in fiyatı düşmüşken onu alın. 7600X sadece daha fazla ısınıyor. FPS farkı çok ama çok az. Asla o fark verilmez.
Dahili gpudan dolayı 7600 almak da aklımda. Şuan ekran kartı almak istemiyorum henüz. Yeni serileri beklemek istiyorum.

O zaman 7600 alın. X gereksiz. Soğutucu olarak iyi ama RGB'si ve fan sesi delirtiyor beni.
Evet hakkınız var. Ben de sevmiyorum bunları. 1000rpmden sonra uçuyor maalesef ses. Bir de ben toptan kapattım rgb olayını

O zaman 7600 alın. X gereksiz. Soğutucu olarak iyi ama RGB'si ve fan sesi delirtiyor beni.
Yeni bir 360mm sıvı soğutucu alacak olsanız hangisini alırdınız. Var mı aklinizda bir model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…