7500f ile mi kullanıyorsunuz hocamEvet uyumlu. AM4 soğutucular AM5 ile de uyumludur. Almayı düşünüyorsanız önermem.
Bende de bu sıvı soğutucu var ancak işlemciyi (7600x) yeni alacağım. CS2'de kaç fps aliyorsunuz. İşlemci genel manada nasıl? Bu sıvı soğutucu 7500f'e yetiyor mu?Evet 7500F ile kullanıyorum. Eski sistemimden değiştirmediğim bir kaç parçadan biri kendisi.
7600X önermem. Hazır 7500F'in fiyatı düşmüşken onu alın. 7600X sadece daha fazla ısınıyor. FPS farkı çok ama çok az. Asla o fark verilmez.Bende de bu sıvı soğutucu var ancak işlemciyi (7600x) yeni alacağım. CS2'de kaç fps aliyorsunuz. İşlemci genel manada nasıl? Bu sıvı soğutucu 7500f'e yetiyor mu?
Dahili gpudan dolayı 7600 almak da aklımda. Şuan ekran kartı almak istemiyorum henüz. Yeni serileri beklemek istiyorum.7600X önermem. Hazır 7500F'in fiyatı düşmüşken onu alın. 7600X sadece daha fazla ısınıyor. FPS farkı çok ama çok az. Asla o fark verilmez.
O zaman 7600 alın. X gereksiz. Soğutucu olarak iyi ama RGB'si ve fan sesi delirtiyor beni.Dahili gpudan dolayı 7600 almak da aklımda. Şuan ekran kartı almak istemiyorum henüz. Yeni serileri beklemek istiyorum.
Evet hakkınız var. Ben de sevmiyorum bunları. 1000rpmden sonra uçuyor maalesef ses. Bir de ben toptan kapattım rgb olayınıO zaman 7600 alın. X gereksiz. Soğutucu olarak iyi ama RGB'si ve fan sesi delirtiyor beni.
Yeni bir 360mm sıvı soğutucu alacak olsanız hangisini alırdınız. Var mı aklinizda bir modelO zaman 7600 alın. X gereksiz. Soğutucu olarak iyi ama RGB'si ve fan sesi delirtiyor beni.
Kesinlikle F/P olarak bunu alırdım.Evet hakkınız var. Ben de sevmiyorum bunları. 1000rpmden sonra uçuyor maalesef ses. Bir de ben toptan kapattım rgb olayını
Yeni bir 360mm sıvı soğutucu alacak olsanız hangisini alırdınız. Var mı aklinizda bir model
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.