Sıvı olmazsa çift fanlı kule tipi var çok önerilen yine thermalright markasının ona bakayım diyorum 2000 civarında. Ne dersiniz ?Uyumlu da önermem bu soğutucuyu. Kullandığın işlemci için sıvı soğutmaya hiç bulaşma.
AK400 N11'den Nays sile alırsan 950TL'ye gelir. Tam işlemcine göre bir soğutucu.
Şu ürüne bakarsın o zaman.Sıvı olmazsa çift fanlı kule tipi var çok önerilen yine thermalright markasının ona bakayım diyorum 2000 civarında. Ne dersiniz ?
Şu ürüne bakarsın o zaman.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Saçma bir sıvı soğutucu almak yerine söylediğin ürüne fikrin kaydıysa daha ne olsun.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Şunu alacağım sanırım. Konuyu ne diye açtık ne hale geldi![]()
kasaya sığma problemi yok değil mi bunlardaSaçma bir sıvı soğutucu almak yerine söylediğin ürüne fikrin kaydıysa daha ne olsun.
Evet bu ürünü beğendiysen alabilirsin. İyi sağlam bir kule tipi soğutucudur.
Soğutucunun 154mm yüksekliği var. Kasan büyük ihtimalle 160mm destekliyordur. Sığar tabi ki de.kasaya sığma problemi yok değil mi bunlarda
Evet uyumlu. Hangi satıcıda uyumsuz gözüküyor?Kendi sitesinde uyumlu gözüküyor ama bizim satıcılarda uyumsuz gözüküyor. Bilgisi olan var mı? 13400F için bakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.