Cooler Master Masterliquid ML240R vs Xigmatek Windpower Pro

Code25

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2016
Mesajlar
223
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Diplomalı İşsiz
Merhaba, Ryzen 5 3600X kullanıyorum, Core performance Boost olayından sıkıldığım için stok fanın yetersiz geldiğini düşünüyorum, birisi hava soğutma diğeri sıvı soğutma malumunuz, ancak Xigmatek aşırı derecede sessiz ve başarılıymış soğutma konusunda. Desteğinize ihtiyacım var. Gün içerisinde gidip alacağım.
 

Dosya Ekleri

  • TeoriV2-105922-1_large.jpg
    TeoriV2-105922-1_large.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 46
  • v2-91355_large.jpg
    v2-91355_large.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı hava soğutucular sıvı soğutucuları aratmıyor. Ancak 240mm sıvı soğutucunun yerini de tutmaz. Hava işlemcilerde sıcak hava kasanın içine yayılıyor ama sıvı soğutucu işlemcideki sıcaklığı kasanın dışına atıyor bu ekran kartının bile az da olsa daha serin çalışmasına neden olur. Ayrıca görsellik açısından da daha hoş ama ihtiyaca göre. İyi bir hava soğutucu o işlemci için yeterli olacaktır ama bütçe varsa sıvı soğutucu tercih edilebilir.
 
Hava soğutma olarak @Kayseri Mantısı'nin önerdiği Scythe fuma 2 modeline bakabilirsiniz.

Sıvı soğutma olarak SilverStone PF240 veya Arctic Liquid Freezer 240mm alabilirsiniz.



 
Vatan'dan mı alacaksınız? Eğer oradan alacaksanız fiyat farkını da göz önünde bulundurarak ben Xigmatek tercih ederdim.

Evet hava soğutma olursa Vatan, diğeri İtopya.
Hava soğutma olarak @Kayseri Mantısı'nin önerdiği Scythe fuma 2 modeline bakabilirsiniz?

Sıvı soğutma olarak SilverStone PF240 veya Arctic Liquid Freezer 240mm alabilirsiniz.




Cooler Master düşünüyorum kasamda H500 modeli ARGB olduğu için.
2 ürünüde bilen kimse yok mu?
Ben sıvı soğutma tercih ederdim. Sıvı soğutmalarla kapışabilecek hava soğutmalı modeller Noctua, fractal design ve sycthe gibi markaların ürünlerinden olabilir bence.

Fanlarından şikayet edenler var korkutuyor bu durum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı