Cooler Master MasterPulse alınır mı?

Gökhan Kabil

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İki kulaklığı da kullanıyorum şu anda. Cloud Core şahsi kulaklığım. MasterPulse modeli de geçici olarak bende duruyor diyebilirim. Ses olarak kesinlikle MasterPulse önde. Ama rahatlık olarak Cloud Core daha iyi. Mikrofon olarak Cloud Core ezici üstünlük ile daha iyi. Hangisine önem veriyorsanız ona göre tercih edin.

İki kulaklığı da kullanıyorum şu anda. Cloud Core şahsi kulaklığım. MasterPulse modeli de geçici olarak bende duruyor diyebilirim. Ses olarak kesinlikle MasterPulse önde. Ama rahatlık olarak Cloud Core daha iyi. Mikrofon olarak Cloud Core ezici üstünlük ile daha iyi. Hangisine önem veriyorsanız ona göre tercih edin.
FPS oyunu oynarken adamın seslerini Master Pulse daha iyi yapıyor ama Cloud Core'nin mikrofinu daha iyi. Ben mikrofonu sadece Skype, TS, oyun içi sesli sohbette kullanacagım CM Master Pulse işimi görür mü? Birde kulaklık hala elinde mi ona göre bir soru soracağım.

Ben sorumu Cooler Master Türkiye sayfasına da sordum ancak henüz yanıt alamadım. Sorum şu:
Kulak yapım oldukça küçük ve bu kulaklık görsellerine bakıldığında büyük gözüküyor. Kulaklık kulağıma uyar mı rahat gelir mi? Tahminen kulakligin kulak kısımlarının uzunluğu ne kadar?

Youtube de araştırdım ve kulaklığın ölçülerini buldum. Kulağımın hiçbir bölümü pedlere değmeden direkt kulaklığın hoparlör kısmına değecek. Bu bir sorun yaratır mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı