Forumda Rampage önermiyorlar genelde. Ayrıca oyun amaçlı aldığım için sanal 7.1'in mantıklı olacağını düşünmüyorum.Snopy SN-RW1 öneririm. Kaliteli ve güzel.
Herkes Stinger öneriyor ama bu kadar önerilmesinin sebebi nedir?Snopy ürünleri kaliteli bir ürün değil. Maksimum 1 yıl dayanır.
MH320 iyi kulaklıktır alınır. Ama 30 lira daha çıkarsanız HypreX Cloud Stinger'i öneririm. 30 lira farkı hak eder.
Yukarıdakine ek o bütçelerde iyi bir rakibinin olmamasını da katalım.Herkes Stinger öneriyor ama bu kadar önerilmesinin sebebi nedir?
Bütçemi yükseltebilirsem Stinger alacağım. Ama yükseltemezsem ne önerirsiniz?Yukarıdakine ek o bütçelerde iyi bir rakibinin olmasını da katalım.
Siberia hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?MH320 veya Ceres 300 alınabilir.
Cooler Master Ceres 300 Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Ne aldın kardeş bende senle aynı kararsızlığı yaşıyorumdaYukarıdaki 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Bunlar dışında 200 TL'yi geçmemesi şartıyla başka kulaklık da önerebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.