AMD R5 5600 sistem nasıldır?

Bütçe
24.000

Darks

Kilopat
Selamlar arkadaşlar bir sistem topladım. Fikir ve görüşlerinizi almak istiyorum.

MSI B550A-PRO
AMD R5 5600
Intel Arc A750 8 GB
Strong 750W 80+bronz
Hikvision 16 GB CL16 3200 + G.Skill 16 GB CL16 3200

Selamlar arkadaşlar bir sistem topladım. Fikir ve görüşlerinizi almak istiyorum.

MSI B550A-PRO
AMD R5 5600
Intel Arc A750 8 GB
Strong 750W 80+bronz
Hikvision 16 GB CL16 3200 + G.Skill 16 GB CL16 3200
PSU harici iyi gibi hocam, birde mümkünse ramler ayni model marka olursa daha iyi olur bence.

PSU harici iyi gibi hocam, birde mümkünse ramler ayni model marka olursa daha iyi olur bence.
Teşekkürler hocam PSU çok mu kötü acaba ? Almadan önce baktım da heryerde satılıyor

Çok haklısın hocam 1 hafta öncesine kadar aldığım ram 1500 falandi şuan bazı sitede 3200bazi sitede 4000 olmuş bütçemi de sifirlamistim. Tekrar yükselir diye aynı değer ve frekans ve cast e sahip başka marka alayım dedim. PSU çok mu kötü yoksa götürür mi bileşene zarar verme gibi bir durumu var mi

Teşekkürler hocam PSU çok mu kötü acaba ? Almadan önce baktım da heryerde satılıyor

Çok haklısın hocam 1 hafta öncesine kadar aldığım ram 1500 falandi şuan bazı sitede 3200bazi sitede 4000 olmuş bütçemi de sifirlamistim. Tekrar yükselir diye aynı değer ve frekans ve cast e sahip başka marka alayım dedim. PSU çok mu kötü yoksa götürür mi bileşene zarar verme gibi bir durumu var mi
Yani PSU'yu şöyle anlatayım hocam. Süresi bozuk saatli bomba gibidir bunlar. Yani durduk yere yük binince bile gidebilirler. Ama bütçeniz dar ise hemen yarın almasanız da olur ama benim görüşüm en yakın ve müsait zamanda değiştirin on PSU'yu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı