Cooler Master MasterPulse MH750 vs HyperX Cloud ll

Sanal 7.1 oyunlarda iyi iş çıkartıyor diyorlar.
Coolermaster Mh750 aldım memnun kaldım, tavsiye ederim. Ses anlamında cidden kaliteli ve sağır edicek kadar yüksek sese sahip fiyatına göre bence başarılı bir ürün. Ayrıca rahat bir kulaklık asla baş ağrısı falan yapmadı tek handikapı var mikrofon dışarıdan ses alıyor ama sesiniz yine net bir şekilde karşıya veriliyor.

Ne gibi iyi bir işten bahsediyorsunuz, ses kasma performansı olarak Stereo yön belirleme konusunda gayet başarılı ve yüksek seviye en çok tercih edilen kulaklıklar genelde stereo oluyor örneğin Game One, Game Zero. MH750'nun mikrofonu gürültü engellemiyor. MH750'yi kötülemek için demiyorum fakat fiyatı fazlasıyla artmış o fiyata GSP 300 ve Cloud Alpha varken yüzüne bakılmaması gereken bir kulaklık.

Onları kullamadığım için bir yorumda bulunamiyacağım. Mikrofonu bende zaten övmedim dışarıdan ses alıyorum ama ses olarak gayet başarılı.

Ne gibi iyi bir işten bahsediyorsunuz, ses kasma performansı olarak Stereo yön belirleme konusunda gayet başarılı ve yüksek seviye en çok tercih edilen kulaklıklar genelde stereo oluyor örneğin Game One, Game Zero. MH750'nun mikrofonu gürültü engellemiyor. MH750'yi kötülemek için demiyorum fakat fiyatı fazlasıyla artmış o fiyata GSP 300 ve Cloud Alpha varken yüzüne bakılmaması gereken bir kulaklık.
530₺ Cloud Revolver S nasıldır acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı