Cooler Master MB511 Ses Çıkması

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Kasayı alalı bir hafta olmadı. Ön fan kısından ses geliyor ya da PSU'dan, normal mi yoksa değiştiriyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de almayı düşünüyorum kasayı memnun musunuz?

Kasayı alalı bir hafta olmadı. Ön fan kısından ses geliyor ya da PSU'dan, normal mi yoksa değiştiriyim mi?

Aynı sorun bende de var ön fanlardan 1 tanesi biraz yüksek sesle çalışıyor düzeltebilirsem sana da çözümü yazarım.

Sıkıntılı diyorsanız geri gönderin. Ne ses hakkında ne de kaynağı hakkında elle tutulur bir şey yazmamışsınız, hiçbir tavsiyede bulunamam.

Arkadaşlar merhaba yeni konu açmak istemedim.burdan sorunu sormak istiyorum sizlere cooler master mb511 650w+ kasam var yeni 1 aylık bir sistem topladım kasa ile birlikte gelen PSU sesli çalışıyor özellikle oyunlarda yük bindikçe ses çoğalıyor ince tiz bir ses var şimdi ben bunu garantiye göndermek istersem kasa ile birlikte mi ? Yoksa sadece PSU olarak mı gondermek zorundayım.

QP'den aldım ben, PSU sorunu için göndermek istediğimde internet üzerinden yetkili biriyle görüştüm, kasayla beraber göndermem gerektiğini söylediler. En iyisi arayıp sorun nereden aldıysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…