Kasayı alalı bir hafta olmadı. Ön fan kısından ses geliyor ya da PSU'dan, normal mi yoksa değiştiriyim mi?
Sıkıntılı diyorsanız geri gönderin. Ne ses hakkında ne de kaynağı hakkında elle tutulur bir şey yazmamışsınız, hiçbir tavsiyede bulunamam.Kasayı alalı bir hafta olmadı. Ön fan kısından ses geliyor ya da PSU'dan, normal mi yoksa değiştiriyim mi?
QP'den aldım ben, PSU sorunu için göndermek istediğimde internet üzerinden yetkili biriyle görüştüm, kasayla beraber göndermem gerektiğini söylediler. En iyisi arayıp sorun nereden aldıysanız.Arkadaşlar merhaba yeni konu açmak istemedim.burdan sorunu sormak istiyorum sizlere cooler master mb511 650w+ kasam var yeni 1 aylık bir sistem topladım kasa ile birlikte gelen PSU sesli çalışıyor özellikle oyunlarda yük bindikçe ses çoğalıyor ince tiz bir ses var şimdi ben bunu garantiye göndermek istersem kasa ile birlikte mi ? Yoksa sadece PSU olarak mı gondermek zorundayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.