Rozen
Kilopat
Daha fazla  

- Meslek
 - Forvet / Kaptanlık

Cool Whine beni pek etkilemez sürekli kulaklık takılı oynuyorum. Eski pc sahibi olduğum için sürekli ses gelmesine alışığım.Cooler Master MB511 kasasını 2 ay önce aldım. İçindeki 650W güç kaynağı ile. Coil Whine sorunu çıktı. Aldığım yere geri yolladım. Satışçıyla iletişim kurduğumda bu PSU'nun kronik sorunlu olduğunu söyledi bana. PSU'yu değiştirip yolladılar, şimdi sıkıntı yok. İnternete üzerinde de bu PSU'yla alakalı kullanıcı yorumları var. Ben almadan okumamıştım. Bu konuyu araştırmanı öneririm.
İğrenç bir tasarımı var.Her iki modelde de Cooler Master Elite V3 bulunuyor. Almanızı önermem.
Alternatif olarak Asus In-Win 101 650W modeline bakabilirsiniz.
![]()
Asus In-Win 101 650W 80+ Asus Edition Mavi Led Fan Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Asus In-Win 101 650W 80+ Asus Edition Mavi Led Fan Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Thermaltake Versa J23 650W Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Bu kasa nasıldır? Ya da bu;Thermaltake V200TG 600W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa