Cooler Master MB520 vs. Thermaltake View 27 vs. Xigmatek Beast

Hangisi en iyi f/p ürünü?

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .

Perspective

Hectopat
Daha fazla  
Xigmatek Beast 650W, Cooler Master Mb520 500W, Thermaltake View 27 600W kasalarından hangisi en iyi F/P ürünüdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermaltake View 27 600W'ın üstte fan takılacak yeri olmadığından hava akışında sorun olabilir. Xigmatek Beast 650W'ın ise çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum en azından Cooler Master kadar kaliteli değildir. Bu yüzden Cooler Master öneririm.

Fiyatları yüksek seçenekler kısıtlı. PSU kasa ayrı al.

Thermaltake View 27 kullanıyorum. Çok iyi de değil çok kötüde. Görüntü olarak falan çok şık ve öndeki üç fanın RGB opsiyonları çok güzel ama hava akışı olarak MSI Armor GTX 1070ti çok arada 80 derece gördüğüm oluyor.

Xigmatek Beast 650W, Cooler Master Mb520 500W, Thermaltake View 27 600W kasalarından hangisi en iyi F/P ürünüdür?
Kendim mb520 kullanıyorum kasa gayet güzel psu gizleme bölmesi var kablo gizleme için çok opsiyonun var camları karartılmış böylece fanlar daha güzel görünüyor.

Vatan ön yargınızı anlamıyorum. Öneri isteyen zat, istediği yerden alabilir. Tavsiyem Cooler Master MB520. Fakat gürültü konusunda şikayetçi olabilirsiniz. Soğutma olarak gayet iyi.

Vatan ön yargınızı anlamıyorum. Öneri isteyen zat, istediği yerden alabilir. Tavsiyem Cooler Master MB520. Fakat gürültü konusunda şikayetçi olabilirsiniz. Soğutma olarak gayet iyi.
Gürültü konusundan bende müzdatipdim çünkü anakartımda yeterli fan girişi yokdu psuya bağlamıştım. Psuya bağlayınca son hız çalışır fanlar bu yüzden çok ses veriyormuş. Molex dönüştürücüye ufak bi modifikasyonla 12v dan 7v yaptım çok sessiz oldu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı