Cooler Master MH320 Düşük ses sorunu

AmunRa

Hectopat
Dün Cooler Master MH320 aldım, ön paneldeki jack girişi bozuk olduğu için arka paneldeki jack girişine kulaklığı ve mici taktım fakat kulaklıktan aldığım verimin düşük olduğunu fark ettim oyunlarda ses kasmada sıkıntı yaşadım Müzikler kalitesizdi. Discord'da sesim cok az gidiyordu arkadaslarım öyle söyledi, eski kulaklığım Snopy SNR10 bile daha kaliteli sesi vardı. (Eski kulaklığımı arka panelde hiç denemedim ön panelde idi jack ucu içinde kırıldı o yüzden yeni kulaklığı arka panele taktım). Yeni kulaklıktan (Cooler Master MH320) tam verim almam için ne yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Sesin az gelme sorunu muhtemelen ses ayarlarınızdan kaynaklanıyordur. Önce ses ayarlarınızı kontrol edin. Daha sonra diğer çözümlere bakabilirsiniz. Mikrofondan sesinizin fazla gitmesi için sistemden mikrofon ses ayarlarınızı yapmanız gerekebilir. Kulaklığı telefona takarak da ses seviyelerini bir kontrol edin veya başka bilgisayarda deneme şansınız var ise sorunu anlamanıza yardımcı olabilir.

Kayıt Aygıtları>Mikrofon>Özellikler-Düzeyler sekmesinden ses seviyelerinizi kontrol edin.

Eğer hala yardıma ihtiyacınız olur ise bizlerle Cooler Master Türkiye facebook sayfası üzerinden iletişime geçebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı