Cooler Master MH320 Vs HyperX Cloud Stringer

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    14
Ben de konu açmayı düşünüyordum kulaklıkla ilgili. Alacak arkadaşa da fikir vermiş oluruz. Aynı şekilde kulaklıkla ilgili mikrofon sorunu yaşıyorum. Bazen ses sol ya da sağ taraftan gelmediği de oluyor. Bu konuda fikriniz var mı? Ne yapabiliriz? Aparat alıp kullananlar da olmuş ne fark edecek. Kasadaki girişte mi sorun var kulaklıkta mı garip yani.
Konu sahibi için şunu diyeyim; başka birşey alma imkanı varsa bence onu tercih edebilirsiniz. Mikrofon sorunu yaşayanları olduğunu görmüştüm. Fiyat performans diye aldık ama anlamadım.

Ne zaman aldınız? Ayrıca şuan aklımda asus cerberus v2 ve HyperX cloud stringer var ama asus biraz daha baskın.

Ne zaman aldınız? Ayrıca şuan aklımda asus cerberus v2 ve HyperX cloud stringer var ama asus biraz daha baskın.
Yaklaşık 8 ay oluyor. Kulaklık rahat ses de iyiydi ama dediğim gibi sorunlarla karşılaştık. İki kulaklık arasından Hyperx tercih edenleri gördüm ama yine de kullanmadığım için net birşey diyemem. Kullananlar fikir verse daha iyi olacaktır. MH 320 de artık çok uygun değil zaten. Ben aldığımda 150 TL civarındaydı.

Çok kullanmadım ama hem müzik dinliyim hem oyun oynayım dersen.
Asus gene ağır basıyor oyun performansı Stringerin ne gerisinde ne ilerisinde ama Müzik olarak kesinlikle daha önde.
Alın artık alın .
Şaka yapmaya çalışıyorum ama gerçekten Stringer eskidi bence.

Bunun için ayrı bir konu açsın isterseniz. Pek anlamıyorum . Ama bir yandan da HyperX almak istiyorum zaten kulaklıkta ün yapmış bir marka.
Uzun zaman kullanacağım için hemen anında karar veremiyorum. Zaten ilerleyen zamanlarda ses kartı almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stinger 2016 model bir kulaklık, Cerberus V2 ise 2017. Nasıl Stinger eskidi deyip, Asus Cerberus V2 yeni mimari diye yutturmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Sanki aralarında 5 yıl fark var. Daha 2018'de Stinger Core isimli yeni model çıktı. Keza arkadaşın bütçesine de yetiyor. Ben onu öneririm açıkçası.

Çok teşekkür ederim. Sanırım Stinger Core alacağım. Mesajınız için teşekkür ederim.

Mesajlarından anladığım kadarıyla zaten o modeli daha çok istiyordun. Başka bir kullanıcı zorlayınca o modeli, kafan karışmış anlaşılan. Herkes kendi aldığını en iyisi olarak görmek ister. Arkadaş onu almış, sonuna kadar onu öneriyor. Gönlünüzden ne geçiyorsa onu alın. Tabii ki rezil bir model olursa söyler ve uyarırız ancak Stinger Core gayet tatmin edici bir model.

Aynen başında konu başında HyperX Cloud Stinger alacaktım ama bi bilene sormak daha iyidir diye düşündüm konuyu açtım. Artık Stinger Core alma fikri ağır basıyor. Ama önerilere açığım.

Merhabalar, geçen salı Cerberus V2 satın aldım, kulaklık beni ses olarak tatmin etti, bassları ve tizleri gayet iyi. HyperX Stinger Cloud arasında çok kalmıştım fakat tercihimi Asus'tan yana kullandım. BT JATDAV isimli arkadaşın konusunda neden Asus'u seçtiğimide belirtmiştim alt tarafa mesajı koyarım. Eğer HyperX almaya karar verdiyseniz alınca ilk kullanım incelemesini yapar mısınız? Şimdiden hangisini alıyorsanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

BT JATDAV konusundan;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…