Cooler Master MH530 alınır mı?

pcayss29

Megapat
Daha fazla  
Şu an indirimde 259TL alınır mı? Mikrofonu nasıldır? Oyun + müzik için bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir seçenek. İşe müzik de girince kulaklığın BASS perfomansı önemli oluyor ve bu kulaklık bunu başarmış.
Alternatif olarak daha rahat ama müzik deneyimi biraz daha az olan Arctis 3'e bakabilirsin.

Şahsen Arctis 3 kullanıyorum ve en sevdiğim özelliği rahat olması. Diğer özellikleri de tatminkar.

@Arkhe MH530 kullanmıştı. İncelemesi de mevcut.

Güzel bir seçenek. İşe müzik de girince kulaklığın BASS perfomansı önemli oluyor ve bu kulaklık bunu başarmış.
Alternatif olarak daha rahat ama müzik deneyimi biraz daha az olan Arctis 3'e bakabilirsin.

Şahsen Arctis 3 kullanıyorum ve en sevdiğim özelliği rahat olması. Diğer özellikleri de tatminkar.

MH530 mikrafondan kaybetti beni :) Oynadıım oyunlar genelde Total war veya witcher gibi single oyunlar olduklarından oyun pekte önemli degil. HS50 alıcam gbi

Ben hem oyun hemde müzik dinleyen biriyim. Oyunlarda nasıl performans sergiliyor Arctis 3 ? Müzik performansı, özellikle bas ve tiz konsunda ama bas benim için daha önemli, nasıl? Cevaplarsanız sevinirim. Çünkü bende Arctis 3 ve MH530 arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı