Bütçe
750

Ses kartına nereden bakacağız? ASUS Prime B450M-K anakart kullanıyorum.

Hiç duymadım, hiç kimse önermedi. Ne kadara aldınız?
755 tl
Ne yalan soyliyim bende anakarttan anlamam
1more h1007 kulaklığını boss bilişim diye bir sitede 400 TL alanlar olmuş ama ne kadar güvenilir orasını bilemem sonuçta yurt dışından geliyor

755 TL.

Ne yalan söyleyeyim bende anakarttan anlamam.

1more H1007 kulaklığını boss bilişim diye bir sitede 400 TL alanlar olmuş ama ne kadar güvenilir orasını bilemem sonuçta yurt dışından geliyor.

Vallahi hocam, ben tüm MH650 hakkında yorumlara baktım, zaten çok fazla kullanan yok ve konunusu açılmamış. Tek sizi gördüm eleştiren. Diğer herkes çok beğenmiş. Kafam karıştı. Çünkü daha iyi bir kulaklık alabilecek maddi gücüm var. Almışken bir kez alayım diyorum. Logitech Pro X almayı düşünüyorum. 1100TL civarlarına inerse. Ama birçok arkadaşlar bu kulaklık fazlasıyla işini görür dedi. Kafam karıştı. Bakalım. Birkaç arkadaş daha alacaktı, onların yorumunada bakayım. İtopya kullandıktan sonra iade almıyor.

Yani ses kasmada başarılı Valorant oynarken gayet memnundum.

Aldinktan sonra 14 gün süren var ona göre 14 gün geçerse iade edemezsin
Yani ses kasmada başarılı Valorant oynarken gayet memnundum.
Sence ses boşluktan geliyor gibi dimi ?

İtopya'dan aldıysanız bakın sadece kutuyu açın kapatın kutu açıldı diye iade almazlar bu site böyle bir site. Hijyen kuralları gereği almıyor.
1 more kulaklığını incelemiştim fakat kafa bandı çoğu kişinin kafasına küçük geliyor bazıları kırmıştı yanlışlıkla son durum ne bilmiyorum.
Boss Bilişim yurtdışından getirdiği için ucuz fiyatına baktım harbiden ucuzmuş.

Evet kafa bandı biraz küçük ama benim kafama tam oturdu ama pedleri rahat değil bide pedler kalın olmadığı için kulağım kulaklığın içine deyiyor buyuzden 1 saat sonra hafif ağrı olabiliyor buyuzden aliexpress ten ped alicam

Aldinktan sonra 14 gün süren var ona göre 14 gün geçerse iade edemezsin.

Sence ses boşluktan geliyor gibi değil mi?

Şöyle deyim seslerin nereden geldiğini çok net bir şekilde bana duyurabiliyor. Evet sesler derin biraz boşluktaymış gibi hissettmedim patlama vs olunca kulaklık titriyor. 600 lira için iyi fakat 850 800 TL verilmez Logitech G432'den SteelSeries Arctis 5'den başarılı buldum ben. Fakat Hyper X Cloud 2 kullancısı olarak şunu deyim Hyper X Cloud 2'nin rakibi olacak bir kulaklık değil. Hyper X Cloud 2 ayrı bir dünya.

Fiyatını pek hak etmiyor bass bence az titremio bile ayarlardan bass lari açmaya çalışın bı

Fiyatını pek hak etmiyor bass bence az titremio bile ayarlardan basslari açmaya çalışın bir.

Ben fazla bass meraklısı biri değilim yeterli benim için kulaklık cidden oyunlarda güzel performans veriyor onu diyeyim sadece SteelSeries Artics 5'i ikinci el olarak sattım. Memnun olmamıştım bu tam kıvamında hissettirdi bana. Yani çok ahım şahım bir şey değil ama. Mikrofonu fiyatına göre üst segment onu diyebilirim. Ama bunada 600 TL ve üstü para verilmez. Onun haricinde çok rahat bir kulaklık Artics 5 kafama baskı yapıyordu kafa bandı çok rahatsızdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…