Cooler Master MH650 alınır mı?

Bütçe
750
Ben fazla bass meraklısı biri değilim yeterli benim için kulaklık cidden oyunlarda güzel performans veriyor onu diyeyim sadece SteelSeries Artics 5'i ikinci el olarak sattım. Memnun olmamıştım bu tam kıvamında hissettirdi bana. Yani çok ahım şahım bir şey değil ama. Mikrofonu fiyatına göre üst segment onu diyebilirim. Ama bunada 600 TL ve üstü para verilmez. Onun haricinde çok rahat bir kulaklık Artics 5 kafama baskı yapıyordu kafa bandı çok rahatsızdı.
Arctis 5 2019 modelini mi kullandiniz ? Ben 2019 modelini kullandım tiz olsun bass olsun gayet yeterli bı kulaklık rahatlık batağa iyi geldi bana malzeme olsun pedler olsun arctis 5 İ daha başarılı buldum

Ben fazla bass meraklısı biri değilim yeterli benim için kulaklık cidden oyunlarda güzel performans veriyor onu diyeyim sadece SteelSeries Artics 5'i ikinci el olarak sattım. Memnun olmamıştım bu tam kıvamında hissettirdi bana. Yani çok ahım şahım bir şey değil ama. Mikrofonu fiyatına göre üst segment onu diyebilirim. Ama bunada 600 TL ve üstü para verilmez. Onun haricinde çok rahat bir kulaklık Artics 5 kafama baskı yapıyordu kafa bandı çok rahatsızdı.
Hocam HyperX Cloud 2 şu an 690 lira. Corsair Void Elite RGB 7.1 700 lira. MH630 650 lira. Bunlardan Hangisini tavsiye edersiniz? HyperX güzel bir seçenek gibi ama diğerleri de kafamı karıştırıyor. Deneyiminiz hakkında ayrıntılı bilgi ve eksiler artılar verirseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam HyperX Cloud 2 şu an 690 lira. Corsair Void Elite RGB 7.1 700 lira. MH630 650 lira. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? HyperX güzel bir seçenek gibi ama diğerleri de kafamı karıştırıyor. Deneyiminiz hakkında ayrıntılı bilgi ve eksiler artılar verirseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

Razer Blackshark V2 modeline bak istersen, kullanmadım ama çok guzel bir kulaklık, bayağı alan var yabancilardan.

Hocam HyperX Cloud 2 şu an 690 lira. Corsair Void Elite RGB 7.1 700 lira. MH630 650 lira. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? HyperX güzel bir seçenek gibi ama diğerleri de kafamı karıştırıyor. Deneyiminiz hakkında ayrıntılı bilgi ve eksiler artılar verirseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

Güzel oyun deneyimi diyorsan Hyper X Cloud 2 hem oyun hem müzik film vs. dersen MH650 derim. MH650 bir tık düşük Cloud 2'ye göre. Ama Cloud 2 olacaktır önerim.
Razer blackshark V2 modeline bak istersen kullanmadım ama cko guzwl bir kulaklık bytağa alan var yabancilardan.

Razer Kraken kullanmıştım adete bir çöp. Razer balonu patladı bence...

Razer Blackshark V2 için oldukça olumlu reviewler var. Özellikle tarafsız inceleme videosu çeken ve normalde kulaklık konusunda Razer'ı hiç sevmeyenlerden hem de. Deneme fırsatım olmadı henüz ama.

Güzel oyun deneyimi diyorsan Hyper X Cloud 2 hem oyun hem müzik film vs. dersen MH650 derim. MH650 bir tık düşük Cloud 2'ye göre. Ama Cloud 2 olacaktır önerim.

Razer Kraken kullanmıştım adete bir çöp. Razer balonu patladı bence...

690TL'ye Cloud 2 siparişi verdim. MH650 gelince almayacağım. İade olacak. Cloud 2 film performansı nasıl hocam? Oyunda MH650'ye göre nasıl misal fark oluyor?
Bass deyip duruyorsunuz. Fazla bass kulak ağrıtıyor. Tiz sesleri Arctis 5'den daha iyi. Dolby edasında bir seste var. 7.1'i çok çok başarılı değil ama uç sesleri gayet iyi duyabiliyorum yeterli düzeyde. Ve bass istiyorsan zaten Cooler Master'ın uygulamasında var. Bu müzik kulaklığı değil oyuncu kulaklığı ve oyunlarda patlamalarda kulaklık titriyor. Oyun için gayet başarılı.

Şu an 1 more H1007 kullaniyorum memnunum bass olsuz tiz olsun her şeyde mükemmel bir kulaklık

Hocam sizler İtopya'dan ürün alıp iade ettiniz mi? Ürünü kargocudan almadım. İade talebi istedim. 599TL idi ürün. 12 ay vadeli 673.95TL ödedim. Bana iade edilmesi gereken tutar 673.95TL. Fakat iade talebinde bulunduğumda tutar 507TL olarak gözüküyordu. 166TL fark var. Bana ödenmesi gereken 673.95TL diye biliyorum. Vade, vadesiz fark etmez, ne kadar ödenirse o kadar iade edilir diye biliyorum ki birçok kez Trendyol'dan böyle iade işlemi yaptım. Sizde de böyle mi gözüküyordu iade tutarı kısmında az mı gözüküyordu?

690TL'ye Cloud 2 siparişi verdim. MH650 gelince almayacağım. İade olacak. Cloud 2 film performansı nasıl hocam? Oyunda MH650'ye göre nasıl misal fark oluyor?

Hocam sizler İtopya'dan ürün alıp iade ettiniz mi? Ürünü kargocudan almadım. İade talebi istedim. 599TL idi ürün. 12 ay vadeli 673.95TL ödedim. Bana iade edilmesi gereken tutar 673.95TL. Fakat iade talebinde bulunduğumda tutar 507TL olarak gözüküyordu. 166TL fark var. Bana ödenmesi gereken 673.95TL diye biliyorum. Vade, vadesiz fark etmez, ne kadar ödenirse o kadar iade edilir diye biliyorum ki birçok kez Trendyol'dan böyle iade işlemi yaptım. Sizde de böyle mi gözüküyordu iade tutarı kısmında az mı gözüküyordu?

Hiçbir fikrim yok ben iade ettim, aldığım fiyata ve aldığım fiyatta gözüktü iade.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı