Cooler Master MH751 Vida Sorunu

Bu vida sorunuyla alakalı Amazon ve Google reviews üzerinden çok yoruma denk geldim. Sanırım sürekli karşılaşılan bir sorun.

Bu vida sorunuyla alakalı Amazon ve Google reviews üzerinden çok yoruma denk geldim. Sanırım sürekli karşılaşılan bir sorun.
Merhaba, ilk seride bazı ürünlerde bu soruna rastlandı, sorun olanı da teknik servisimizde düzeltebiliyoruz ama artık Türkiye'deki stokların içinde ilk seriye ait ürün kalmadı.

Daha demin teknik servisi aradım, açmıyorlar. UPS'den başka bir yerden detaylı sorgu yaptım şimdi, adres teknik servisin adresi olan " Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi Şht. Barbaros Yalçın Sokağı. No:2 Kat:2, 34406 Kağıthane/İstanbul " değil. Ayrıca alıcı firma adı da Vektron Elektronik değil. UPS kargo, ITOPYA kutusuna koyup verdiğim için iade zannedip ITOPYA'ya geri göndermiş. Hey Güzel Allah'ım biz de 10 gündür bekliyoruz. @Cooler Master Türkiye bir el atın şu duruma, ne teknik servis ne de satın aldığım yere ulaşabiliyorum şu an. Kargomu UPS kargo, servise değil, kendi kafasına göre ITOPYA'ya göndermiş.
1586764955255.png

1 saat itopya müşteri hizmetleri bekledim, yüzüme kapattılar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200413-122013.jpg
    Screenshot_20200413-122013.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Daha demin teknik servisi aradım, açmıyorlar. UPS'den başka bir yerden detaylı sorgu yaptım şimdi, adres teknik servisin adresi olan " Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi Şht. Barbaros Yalçın Sokağı. No:2 Kat:2, 34406 Kağıthane/İstanbul " değil. Ayrıca alıcı firma adı da Vektron Elektronik değil. UPS kargo, ITOPYA kutusuna koyup verdiğim için iade zannedip ITOPYA'ya geri göndermiş. Hey Güzel Allah'ım biz de 10 gündür bekliyoruz. @Cooler Master Türkiye bir el atın şu duruma, ne teknik servis ne de satın aldığım yere ulaşabiliyorum şu an. Kargomu UPS kargo, servise değil, kendi kafasına göre ITOPYA'ya göndermiş.
Eki Görüntüle 534642
1 saat itopya müşteri hizmetleri bekledim, yüzüme kapattılar.
Mh751 mi? sorunu nedir?

Merhaba,

Kargo takip ekran görüntünüzü kodu ile birlikte bize facebook üzerinden gönderebilir misiniz?

Merhaba şu anda teknik servise ulaşabildim, sabahtan beri açmıyorlardı ama. Seri numarasından baktılar ürünüm şu an servisteymiş. Bır sıkıntı olursa yine iletişime geçerim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

@SanalAzrail hocam, Vektron servis UPS ile mi çalışıyor? Bir de kargoya verirken eve gelip mi aldılar? Şubeleri her yerde pek yok. :)
Evet ups kargo ile çalışıyor, kurye talep ediyorsunuz gelip aliyorlar. Kurye çağırırken bana verdikleri kargo kodunu söyledim adres onlarda çıktı direkt. Kargoyu aldilar bir sey de sormadilar. Yanlis yere goturmusler şanssızlık, neyse ki Itopya servise gideceğini anlayip göndermiş. Biraz servis süresi uzamış oldu benim için o kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı