Ses kartsız hiç bir kulaklığı yazılım ile kullanamazsın zaten. Jack girişli kulaklıkları yazılımlar tanımaz. Ses kartı programınız üzerinden ayarları kontrol edersiniz. MH751'i PORTAL'ın tanımaması gayet normal. Hiç bir jacklı kulaklığın yazılımı yoktur.
Sorunsuz ürünü iade alamayız. Arkadaşın yaşadığı sorun kulaklıktan kaynaklı değil.
3 tane üründe bu sorunu yaşamadınız diye böyle bir sorun olmadığı anlamına gelmiyor.
Satış sonrası hizmetimizi ne kadar kolay kötülüyorsunuz. Kimse burda ücretsiz olarak gönderdiğimiz binlerce parçanın yorumunu yapmazken, 1 tane sorunsuz ürünü geri almadığımız için hizmetimizi ve bizi kötülüyorsunuz. Temperli camını düşürüp kırdığı için bize ulaşan kullanıcıya bile akrilik veya cam panel gönderiyoruz. ÜCRETSİZ! 5 sene önce soğutucu alıp, vidalarını kaybeden kullanıcılara yedek parça gönderiyoruz. Buda ÜCRETSİZ. Intel soğutucu alıp, AM4 platformuna geçen kullanıcılara AM4 kit gönderiyoruz buda ÜCRETSİZ.
Hayır yaptığımız o kadar yardımı, yedek parça teminini yaparken kimse teşekkür etmiyor(Zaten böyle bir şey beklemiyoruz), 1 tane sorunsuz olan ürünü iade almadığımız için her yönümüzü kötülüyorsunuz. Buna gerçekten üzüldüm.
Corsair, Steelseries, HyperX gibi tüm markaların kulaklıklarında bu sorun yaşanıyor ve bu sorun kulaklığın değişmesi ile çözülmüyor. Herkes farklı bir çözüm üretiyor.
İyi forumlar.
Sayın Cooler Master yetkilisi siz hala neye dayanarak sahip olduğum kulaklığa sorunu yok diyorsunuz.
Konu üzerine üç tane kayıt attım. CM MH752 üzerinde kayıtlarda mikrofonun ses aldığını görüyoruz. MH752 ile yapılmayan kayıtta ise mikrofon ses almıyor.
Siz benim sistemime suç atacağınıza artık sorunu kabul etmeye bakın. İspat var ortada ispat siz hala neyin zıtlaşmasını yapıyorsunuz.
Markaya ve CM ürünlerine olan tepkilere ben güzelce cevap verdim zaten siz hiç zahmet etmeyin. Cooler Master markasını emin olun ki sizden daha iyi savunur ve sizden daha iyi tanırım ben.
Benim sistemim üzerinde üçüncü kayıtta sorun olmadığının ispatı var. Yazılımsal ve mikrofon etkileşimi olarak hiçbir sorun yok ortalıkta. Sorun MH752 kulaklık ile oluşuyor. Bu demek oluyor ki kulaklık sorunlu.
Kusura bakmayın ama siz kusurlu bir ürünü geri iade almamak için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz.
Pazartesi günü zaten CD içine kayıtları ve forumunun konu linkini bir belge üzerine kopyalayıp ürünle beraber servise gitmesi için tekrar kayıt açtırdım.
Sizin yüzünüzden itopya mağazası da zor durumda kalıyor. Ancak ben sizin mağdur etme çabanıza itopya mağazasını karıştırmayacağım. Çünkü oradaki hizmet ve çalışanlar elinden geldiğince en iyi şekilde.
Şu an sizin yüzünüzden itopya mağazası ve ben zor durumda kalıyoruz bu süreçte.
Eğer bu servis sürecinde ürünün sorunlu olduğunu kabul etmeyip mağazaya geri gönderimi yapılırsa eğer tüketici hakem heyeti ile size kusurlu ürünün geri iadesini kabul etmediğinizden kaynaklı ihtar ve cezai süreç başlatacağımı iyi bilin.
Ben bu zamana kadar size iyi niyetle yanaştım. Sizin ortaya attığınız tüm durumları ispatla çürüttüm.
Ancak sizin tüm ispatlara rağmen mantıksız bir şekilde sorunlu bir ürüne sorunsuz deme lüksünü buluyorsunuz. Siz mağazada yaptığınız ses kaydı ile ürünü test mi ettiğinizi sanıyorsunuz.
Siz benim gibi kayıt mı aldınız da sorunsuz diyorsunuz sorunlu ürüne.
Kusura bakmayın ama sizi CM yetkilisi makamına koyan kişiye buradan çok çok selamlar. Çok güzel hizmet veriyorsunuz kişisel olarak. Diğer CM yetkilileri sizin yüzünüzden ihtar alırsa kusura bakmayın bu sizin suçunuz.