Cooler Master MH752 vs MH751

@Msevket44

Sorun ses kartında kesinlikle yaptığım tüm şeylere rağmen bir gram düzelme olmadı.

Ayrıca kulaklık arada bir kendi kendine çıt diye ses veriyor düşük seviyede.
Büyük bir ihtimal ile ses kartı yüzünden mikrofonu yönetemiyorum. Sadece ses kartı üzerinden kısıp, açmak veya kapatıp, açmak mümkün.
Ses biti 16 bit giriş ve çıkış olarak. Böyle bir rezillik görmedim.
Discord konuşmasında gelen sesi parazitli alıyorum.
Discord konuşmasında giden ses boğuk, parazitli ve uzaktan geliyor gibi denildi. Mikrofon sesini kısıyorum ve gelen tepki çok kısık. Mikrofon ses yüzdesini göremiyorum. Ses kartı üzerinden tuş tıklama mantığına göre tıkladığımda orta noktalara getirdiğimde yine kısık ses deniliyor.
Ses deneme testi yaparken mikrofon üzerinde kendi sesimi duymak için gelen sesin üzerine kendi sesimin gelmesini düzeltemedim hala. Düşük mikrofon seviyesinde dahi oluşuyor.
7.1 Rezalet kardeşim. Kulaklığı resmen çöp ediyor film dışında.
Ses kartlı diye Windows algılamadı anladım, Asus programı algılamadı anladım ama kendi programı tanılama yapamıyor ya.

Kafayı yiyeceğim ya. ModArt PC üzerindeki inceleme kesinlikle saçmalıktan ibaret benim gözümde şu saatten sonra.

İtopya Mağazasında MH751'in mikrofonunu test edemedim. Orada jak ayırıcısı yoktu.
Mağaza kulaklıktan gelen sesi PC üzerinden dinleyebildim tek. Telefondan ise ses kaydı yapmıştım sorun yoktu.

Şu an öyle bir haldeyim ki sinirimden kuduruyorum.
Böyle bir rezaleti millete nasıl sunuyorlar ya.

İtopya açılmış kutu diyerek haklı olarak iade almayacak. Teknik servise gitse sorun yok denilip geri gönderilecek. Sonra ben tüketici hakem heyeti ile uğraşacağım. Olan benim paraya oldu.

Gündüz itopyadan destek almaya çalışacağım.
Böyle bir şey olabilir mi ya. Bir ses kartı yüzünden ürün resmen çöp ya.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bu sorunun üstüne düş hakkını ara kesinlikle. Ben de yarın bu kulaklığı alacaktım. Vazgeçtim ozaman durum böyleyse. Gsp 350 alacam artık. Umarım buna benzer bir sıkıntı yaşamam.
@Msevket44

Sorun ses kartında kesinlikle yaptığım tüm şeylere rağmen bir gram düzelme olmadı.

Ayrıca kulaklık arada bir kendi kendine çıt diye ses veriyor düşük seviyede.
Büyük bir ihtimal ile ses kartı yüzünden mikrofonu yönetemiyorum. Sadece ses kartı üzerinden kısıp, açmak veya kapatıp, açmak mümkün.
Ses biti 16 bit giriş ve çıkış olarak. Böyle bir rezillik görmedim.
Discord konuşmasında gelen sesi parazitli alıyorum.
Discord konuşmasında giden ses boğuk, parazitli ve uzaktan geliyor gibi denildi. Mikrofon sesini kısıyorum ve gelen tepki çok kısık. Mikrofon ses yüzdesini göremiyorum. Ses kartı üzerinden tuş tıklama mantığına göre tıkladığımda orta noktalara getirdiğimde yine kısık ses deniliyor.
Ses deneme testi yaparken mikrofon üzerinde kendi sesimi duymak için gelen sesin üzerine kendi sesimin gelmesini düzeltemedim hala. Düşük mikrofon seviyesinde dahi oluşuyor.
7.1 Rezalet kardeşim. Kulaklığı resmen çöp ediyor film dışında.
Ses kartlı diye Windows algılamadı anladım, Asus programı algılamadı anladım ama kendi programı tanılama yapamıyor ya.

Kafayı yiyeceğim ya. ModArt PC üzerindeki inceleme kesinlikle saçmalıktan ibaret benim gözümde şu saatten sonra.

İtopya Mağazasında MH751'in mikrofonunu test edemedim. Orada jak ayırıcısı yoktu.
Mağaza kulaklıktan gelen sesi PC üzerinden dinleyebildim tek. Telefondan ise ses kaydı yapmıştım sorun yoktu.

Şu an öyle bir haldeyim ki sinirimden kuduruyorum.
Böyle bir rezaleti millete nasıl sunuyorlar ya.

İtopya açılmış kutu diyerek haklı olarak iade almayacak. Teknik servise gitse sorun yok denilip geri gönderilecek. Sonra ben tüketici hakem heyeti ile uğraşacağım. Olan benim paraya oldu.

Gündüz itopyadan destek almaya çalışacağım.
Böyle bir şey olabilir mi ya. Bir ses kartı yüzünden ürün resmen çöp ya.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bu sorunun üstüne düş hakkını ara kesinlikle. Ben de yarın bu kulaklığı alacaktım. Vazgeçtim ozaman durum böyleyse. Gsp 350 alacam artık. Umarım buna benzer bir sıkıntı yaşamam.

MH751 modelinde sıkıntı olacağını düşünmüyorum ses kartı olmadığı için.

@aroundtheoutside Sendeki MH751 modelinde sorun var mı ?
Yankı, karşıya parazitli gitme, parazitli ses alma gibi.

Kulaklığı sadece jak ile mik girişine takıp başka bir kulaklık üzerinden sesi dinlediğimde mikrofon sesi allah belamı versin ki yalan söylüyorsam eğer 5 TL lik telefon kulaklığı bile daha iyidir.
MH752 modeli ses kartı olmadan PC üzerinde mikrofonunu kullanmak mümkün değil gibi.

Hocam onu alırsam da onboard ses kartım zayıf kalacak gene memnun etmeyecek. Yazdığın iyi oldu bu markayı almayacağım teşekkürler.
MH751 modelinde sıkıntı olacağını düşünmüyorum ses kartı olmadığı için.

@aroundtheoutside Sendeki MH751 modelinde sorun var mı ?
Yankı, karşıya parazitli gitme, parazitli ses alma gibi.

@Mevlüt Çetinkaya

Merhaba,
Öncelikle yaşadığın deneyim için üzgünüz. Bunlar teknolojik ürünler ve ne yaparsak yapalım arada sorunlu çıkan ürünler olabiliyor. Anlaşılan size bu denk gelmiş.

Anladığım kadarı ile kulaklığı daha dün satın almışsınız. Satın alır almaz ne gelirse söylemişsiniz. Söylediğiniz bir çok hata şu anda olmayan hatalar. PORTAL programımız şu anda kulaklığı görüyor. Herhangi bir sorun yok. Hatta sizin için daha önce PORTAL kurulmamış bilgisayara programı kurup denedim. PORTAL programı kulaklığın hem eski versiyonunu hem de yeni versiyonunu tanıyor, yazılımımızda bir problem yok.

Söylediğiniz mikrofon ve ses sorunlarını "sadece" sizden duyuyorum şu anda. Onlarca inceleme okudum ve izledim kulaklık hakkında, hatta kulaklığı ben kendim de kullanıyorum ve video çekiminde kullanıyorum. Mikrofon sesi gayet temiz ve sorunsuz. Şu an Türkiye'de ki en iyi mikrofona sahip ürünlerden biri bu. Dünya'da bu sorunu yaşayan yok. O yüzden öyle hemen basite kaçmayıp kulaklığı kötülemekten vazgeçin lütfen.

ModArtPC olsun, Technopat olsun çalıştığımız medya kuruluşlarına inceleme için müdahale etmiyoruz. Kötü bir yan var ise söylüyorlar buna karışmıyoruz. O yüzden bu konuyu sonradan okuyacak arkadaşlar yanılmasın.

Şimdi sorununuza gelirsem;
-Bilgisayarınızı USB girişinde sorun olabilir.
-USB Driverlarınız güncel olmayabilir.
-Bilgisayarınızda statik elektrik olabilir.
-MH752 Firmware güncellemeniz tam olmayabilir.
-Kulaklık çıkartılabilen kabloları tam takmamış olabilirsiniz.
-Kulaklık ses kartı sorunlu olabilir.

Türkiye'de kullanıcılarına değer veren bir firmayız. Hatta elimizden geldiğince her kullanıcıya "ücretsiz" yedek parça sağlıyoruz. Kullanıcı hatasından kaynaklı "kırılma" sorunları olsa bile. Bu tarz şeylere rağmen hala böyle "körü körüne" kötülenmeyi kusura bakmayın ama yediremiyorum.

Kulaklığınız ile ilgili ITOPYA veya VEKTRON ELEKTRONİK ile görüşmenize gerek yok. Bize Cooler Master Türkiye Facebook sayfamızdan mesaj atın. Konu ile bizzat ben ilgileneceğim ve kulaklığınızı deneyeceğim. Ses kartınız arızalıysa değiştiririz, kulaklık arızalıysa gene sıfırı ile değiştiririz sorun yok. Mesajınızı bekliyoruz.

Ayrıca cmturkiye@coolermaster.eu adresine mail de gönderebilirsiniz.

İyi Forumlar

@Cooler Master Türkiye

Öncelikle beni yanlış anlamışsınız. Yanlış anlaşılmaya sebep oluşturacak bir durum varsa da kusura bakmayın.

Benim ülkemizde güvendiğim markalar arasında iki odak noktam var. Birincisi Asus. Sebebi bileşen kaynaklı. İkincisi de Cooler Master. Sebebi Termal macun, güç kaynağı, kasa, klavye ve son çıkan fare yüzünden.

Örnek olarak;
Termal macun olarak Cooler Master Mastergel Maker Nano elmas partiküllü termal macun çıktığından beri kullandığım tek üründür. Sonuna kadar öven ve öneren bir insanım yılda en az bir kez kullanan tüketici olarak.
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED mekanik hisli klavyeyi kullanan ve bu modeli de sonuna kadar öven ve öneren bir insanım.
Güç kaynağı üzerinde güvenini kanıtlamış bir marka ve öneriyorum da öneriyorlar da modeline göre.
Son çıkan kasa modellerine hayran kalan bir insanım ve üst modellerden birini almak isteyen biriyim.
Son çıkan üst seviye fareye de hayran bir insanım. Sadelik ve performansı bir arada sunmuş.

Ben bu marka için böyle bir düşünce de olduğum için asla ve asla markayı kötülemem. Bu zamana kadar Asus yapısını ne kadar savunuyorsam eğer bu markayı da savunurum. Çünkü klavye ve termal macun olarak ürününü kullanıyorum sorun yaşamadan.

Millet Asus ve Razer veya Asus veya SteelSeries hayali kurarken. ( Bir zamanlar bende kurdum. )
Ancak CM markasının son çıkartığı çevre birimleri, güç kaynağı, kasa yüzünden Asus ve CM olarak değişmişti. Ancak hayalim resmen çöp oldu kusura bakmayın.

CM kasa, kulaklık, klavye, faresi ile başlayan bir set hayaline düşerken hayal kırıklığı yaşamak nedir biliyor musunuz?
Hatırlarsınız belki termal macun olarak kullandığım ürünü ne kadar önerdiğimi ve övdüğümü.
Kullandığım klavye içinde tüm mekanik bir klavye modelleri haricinde alınabilecek tek klavye olarak kaç kere yorum yaptığımı hatırlatayım.

Az çok markaya olan güvenimi ve düşüncelerimi anlamışsınızdır.

Bu forum üzerinde veya diğer forumlarda olsun ModArtPC gibi başlıca emektar bir yapılara sizin para ile reklam verdiğinizi hayatta söylemem, söylemeye de hakkım olmaz. Çünkü marka olan güvenim var benim.

Ancak ModArtPC üzerindeki video dışında son 48 saatte yabancı incelemeleri sürekli izledim.
MH752 veya 751 modeli için ben çok fazla araştırma yaparak zamanımı harcadım.
Yalansa söylesinler bu forumdakiler. Mevcut incelemeler sonucunda bir konuda böylesi muhteşem bir ürünün neden sadece iki yerde incelemesi mevcut diye eleştirdim. Recep Baltaş ve Ali Güngör gibi güçlü ve bilgili isimlerden bu modelleri tekrardan incelemeye alarak bir inceleme konusu oluşmaları gerektiğini de söyledim.

Beni yanlış anlamayın ama söylemeden geçmeyeceğim. MH752 modelini asla ve asla şu saatten sonra asla önermem.
Ses kaydı yaparken mikrofon en yüksek seviyede şu an piyasadaki bir çok modelin mikrofonu ile kıyaslanmayacak kadar iyi. Bunu açıkça söylüyorum.
Kulaklık film, müzik, video ve oyun oynarken en yüksek seviyede gayet başarılı ama dışarı ciddi anlamda ses kaçırıyor. ( Bu benim sahip olduğum ürün ile alakalı olabilir. MH751'i itopya mağazasında denedim dışarı gelen ses ciddi anlamda çok azdı en yüksek seviyede. Ancak kronik bir sorun dahi olabilir. )

Sesli iletişim testi ve mikrofon testi yaparken yaşadığım sorunlar ise;
Ses kartı bağlı olarak mikrofonu Windows üzerinden dinlemeyi açtığım zaman kulaklığa gelen ana ses sonrası yankı oluşuyor. ( Kulaklık içinden veya dışarı kaçan ses kaynaklı bir algılama mevcut. )
Mikrofonu ses kartı üzerinden seviyesini orta kısma getiriyorum ve değişen bir şey yok yine yankı alıyor.
Mikrofonu ses kartı üzerinden seviyesini en düşüğe getirdiğim zaman başarılı bir ses almayı bırak boğuk verirken sesi parazitli geliyor. Bu olurken yine yankı alma mevcut.
Windows üzerinden mikrofon dinlemeyi kapatıp Discord programı üzerinden test ettiğim zaman bile aynı durum devam ediyor.
Ses deneme bir, iki, üç gibi konuşmalar ile test yaptım normal bir ses konuşma tonlamasıyla bile yankı sorunu mevcut.

Mikrofon sesini en yüksekte bırakıp kulaklık ses seviyesi ile oynayarak denemeler yaptım kulaklığın dışarı kaçırdığı ses sonucu olabilir diye.
Kulaklık ses seviyesini %50 ve %25 oranlarında test ettim. Yine yankı alıyor. ( Bu aygıtı dinle gibi denetimler kapalı. )

Mikrofon ve kulaklık seviyesini düşürerek denedim ve sonuç yine hayal kırıklığı.

Discord üzerinde kulaklığa gelen sesi %10 veya %15 gibi değerlere kadar çektiğimde mikrofona yankı gelmiyor arkadaşlar ile konuşurken arkadaşların sesi. ( Mikrofon ve kulaklık seviyesi en yüksek kademede ve mikrofon seviyesi en yüksek kademeden 2 tık eksi tuşuna basarak test edildi. )
Sesli iletişim halindeyken oyun oynarken veya sesli bir içerik izlerken, dinlerken ses karşı tarafa gidiyor.
Gitmemesi için kulaklık seviyesini düşürüyorum ama %25 seviyesinde dahi karşıya ses gidiyor.
Bu olurken yalnız benim oyun içi ses kasma gibi durumu dahi olma ihtimali olmazken oyun sesini dahi duyamıyorum.
Oyuncu kulaklığı ve orta seviye yayıncı kulaklığı olarak tanıtılan bu üründe kulaklık sesinden vazgeçmek gibi bir saçmalık olabilir mi ?

Ses kartını çıkarıp jak ile bilgisayara kulaklık girişine taktığım zaman Asus yazılımı üzerinden gerekli ayarları yaparak ses kartından daha iyi ses kalitesi elde ediyorum.
Giriş, çıkış ayırıcı olmadığı için bu sefer kulaklıktan çıkarıp mikrofon girişine taktım. Kulak içi bir kulaklık ile çıkışı alabilmek için kulaklık taktım.
Mikrofonun sesi ses kartı ile en düşüğe aldığım seviyenin onda biri anca olurken parazitli, boğuk, titreşimli.

Sonrasında ses kartını tekrar takarak sabaha kadar uyumadan çözüm aradım. Şu ana kadar hala uyumadan güne devam ediyorum.

Sabah saat 08.50 ye kadar uğraştım çözüm bulmak için. Ancak nafile ürün sorunlu. ( Ses kartlı ve ses kartsız mikrofonun böyle olması normal değil. )

İtopya mağazasında dün MH751'i incelerken onunda üzerinde ayırıcısı olmadığı için inceleme alanında bilgisayar üzerinde test edemedim mikrofonu. Oradaki bir bilgisayar üzerinde ses kartı olmadan kulaklığa gelen ses iyiydi ve dışarı MH752 gibi rahatsız edici bir ses kaçırmıyordu en yüksek ses kullanımında.
Mağazada MH751'i telefon üzerinden mikrofon testi yaptığımda sorun yoktu mesela.
MH752 kutusunu mağazada açmadım çalışanların başı kalabalık diye ve mağazanın kapanmasına 50 dakika falan kaldığı için.
Eve gelip yemeğimi yedikten sonra kutuyu açtım ve test etmeye başladım zaten.
Benim telefonum üzerinden MH752 yi test ettim mikrofon için. Mikrofon denetimi asla mevcut değil. Discord üzerinden mikrofon sesini ayarlamak dahi mümkün değil. Bu nedenle mikrofonu gerekli ayarlara getiremiyorum. MH751 de üzerideki kontrolcü ile en azından mikrofon sesini kısmak mümkün oluyordu.

Cooler Master programını sabaha kadar kaç kez kaldırıp kurdum bir bilseniz.
Cooler Master programı ne yaparsam yapayım kulaklığı tanımlamadı. Tanımlamadığı için kulaklığa gerekli ayarları yapamadım ve güncellemesini dahi alamadım.
Ses kartı olduğu için Asus yazılımı ve Windows ses denetimi zaten yok.
Ses kartını çıkarınca sadece kulaklığı kullanmak mümkün ve ancak bu şekilde kulaklığı bilgisayar üzerinden yönetebiliyorum CM programı olmayınca. ( Mikrofon ayırıcı olmadığı için kullanım dışı kalıyor.)

Sistemi imzadan görüyorsunuzdur. Bu sistemi güncel tutan biriyim. USB çıkış kaynaklı olsun hiçbir şey ile alakası yok bu durumun.

Ben MH752 olan güvenimi kaybettim ve para iadesi alana kadar da uğraşacağım açıkçası.
MH751 alır mıyım bilmiyorum ama alırsam eğer ciddi bir araştırma içine gireceğim ondan sonra alma yoluna düşerim.
Yanlış anlamayın ama söylemek zorundayım bir tüketici tecrübesi olarak. MH752 ile gelen ses kartının bir avantajı olmadığı gibi rezalet bir ses kartı. ( CM markasından bu güzelim rahatlıkta bir ürünü çöp etmesine ciddi anlamda üzüldüm. )

ModArtPC üzerindeki inceleme sonucu hayran kalarak aldığım bu ürüne bir şans daha asla ve asla vermem. Vermeyi bırak önermem.
MH751 için şu an bir şey söylemiyorum. Onu ciddi bir incelemeye alacağım takip ederek.

Not: Öğlen saatine doğru kulaklığı iade etmek için itopya mağazasına gittim. Haklı olarak açılmış kutu olduğundan kaynaklı servis raporu lazım dediler. Cihazın sorunlu olduğu bariz belli olduğu için servis kaydı açtırdım ve ürünü orada bıraktım yaşadığım durumu olabildiğince kısaca anlatarak.

Ben oyun oynayan bir insanım ve yayın açmaya başlayacağım. Bunu yaparken oyun içi veya discord üzerinden iletişim kuracağım.
Yayın için ekstra harici mikrofon parası vermemek için bu zamana kadar övülen bu ürünü aldım.
Ancak bu ürünle yayıncılık olmaz kulaklığa gelen sesi mikrofon aldığı sürece.

Ben şu saatten sonra CM markasından bir tane harici mikrofon bekliyorum. Asus dahil diğer markalar mikrofon çıkarttı ve şimdi sıra CM markasında diyorum. Çünkü ses kaydı alırken ciddi anlamda iyi olan bir mikrofon mevcut MH modellerinde.
Ben bu sorunu yaşadığım için şunu söylemeden de geçmeyim. CM markasından MH serisini geliştirip, ses yalıtımını daha iyi hale getirip mikrofon olmadan sunmaları lazım ses kartı olmadan.
Böyle olursa eğer benim CM çevre birimleri seti kurma hayalim tekrardan güneş gibi doğacaktır.

Sizinle Facebook üzerinden iletişime geçeceğim. Sizden ricam para iadesi almam için gerekli yardımı sağlamanız.
Bugün ben bu modelden vazgeçmiş ve para iadesi istiyor olabilirim. Ancak öncelikle termal macun için yine bu markayı kullanmaya devam edeceğim. Kasa, güç kaynağı, fare güncellemesi yapacağım zaman yine CM tercih edeceğim.
Sizden ricam CM olan güvenimi kaybetmeme sebep oluşturacak durumlara karşı yardımcı olun bana. 655 TL az bir para değil aman diyerek geçmek için.

Son düzenleme:
@Mevlüt Çetinkaya

Evet açılmış ürün olduğu için direkt iade edemezsiniz. Ürününüzü servise göndermeyeceğim direkt ben alıp inceleyeceğim. Eğer sorun varsa/yoksa geri kalan kısmına daha sonradan bakacağız. Destan yazıp cevap vermeyeceğim ama hala bazı konularda haksızsınız. Ürünü kontrol ettikten sonra sonucu buraya yazacağım.

Biz ürünümüz arızalı çıkamaz demiyoruz. Ses kartı arızalı çıkmış olabilir. MH752 ses ve mikrofon kalitesi olarak çok iyi bir modelimiz. Sizin aldığınız ürünün arızalı çıkması bunu değiştirmez kusura bakmayın. Her iki üründe de kronik bir sorun yok. Programımız da çalışıyor ben bugün 3 tane bilgisayarda denedim sırf emin olmak için. Ürüne arızalı diyebilirsiniz kabul ederim ama böyle kötülemenizi kabul edemeyeceğim.

@Cooler Master Türkiye

Tüm modeller sorunlu demiyorum zaten. Yanlış anlıyorsunuz.

Benim aldığım üründe ses kartı kesinlikle sorunlu. Tanımlama sorunları mevcut. Denetim sorunları mevcut.
Kulaklığa gelen sesi ne yaparsam yapayım mikrofon algılıyor sesli iletişimde.
Oyun oynarken kulaklığa gelen ses neden mikrofona gitsin.
İletişim durumunda karşı konuşanın sesi kendisine gidiyor. Neden gitsin.
Sesli içerik izlerken, dinlerken neden gitsin karşıya.

Ben yayın açacağım ve bu ürünle bu sorun olduğu sürede nasıl açacağım.

Ben bu modele güvenimi kaybettim ve bir daha aynı durumu yaşamak istemiyorum. Diğer tüketicilere almayın demiyorum. Sadece bir daha ben almam diyorum.

Ayrıca servis sürecinin aksamasına asla sebep olmayın. Ben ürünü teslim ettim. Para iadesi istiyorum dedim sorunları anlatarak.

CM kulak içi bir kulaklığa yönelip. CM harici mikrofon çıkarana kadar başka bir markanın harici mikrofonu ile devam edeceğim.

Yanlış konuya yazmışım. Cevabı buraya ekliyorum.

Merhaba,

Bugün orada ürünü 3 farklı bilgisayarda bizzat ben denedim. Defalarca ses kaydı yaptım. Farklı ayarlarda denedim. Dediğiniz gibi ses yanı olayları sadece mikrofon seviyelerini tamamen arttırınca geliyor. Ayarları doğru yapınca kulaklık gayet net mikrofon kalitesi sunuyor.

Ürünü test ettiğim bilgisayar tamamı ile sıfırdı. Tüm parçaları ile. İlk defa windows kuruldu ve kulaklığı takıp firmware güncellemesi yapmam ile yazılımımız sorunsuz bir şekilde çalıştı.

Ses kartını Cloud Alpha, Cloud 2 ve Corsair kulaklıklar ile denedim. Sonuç aynı ses kartı sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Diğer kulaklıklar ve mikrofonlar da gayet temiz bir ses veriyor ses kartı ile.

Aynı şekilde Cloud Alpha, Cloud 2 ve Corsair kulaklıklar ile ses kaydı yaptık. Sonuçlar çok farklı değildi birbirine yakın sesler. Mikrofon tamamı ile açık olduğu ver her sesi aldığı için tüm kulaklıklarda itopya'da arkada ki insan ve klavye seslerini aldı sadece.

Kulaklıkta müzik son sesteyken mikrofon müzik sesini alıyor doğru. Bu gayet normal bir şey. Bunu orada denediğimiz Cloud Alpha, Cloud 2 ve Corsair Void Pro kulaklıklarda yapıyor. Kulaklıklar sesi azda olsa dışarı kaçırdığı için mikrofon bu sesi yakalıyor. Müzik ve Windows sesi %100 bir şekilde ses kaydı yaptığınız zaman mikrofon arkada ki sesi alıyor. O sesi almamanız için ses kayıt programlarından veya OBS gibi yayın programlarından ses filtresini açmanız gerekiyor. Mikrofonun yazılımsal olarak belirli ses seviyesinde ki sesleri almamasını sağlıyorsunuz.

Ürün yarın size kargolanacak veya kendiniz mi alırsınız bilmiyoruz. Ürünü her şekilde test ettim hiç bir sorun yok! Asılsız iddialar ile ürünü veya bizi kötülemekten vazgeçin ve bilgisayar ayarlarınızı doğru yaptıktan sonra ses kayıt programlarından doğru ayarlarınızı yapın. Hiç bir yayıncı kafasında full sesle canlı yayın yapmaz veya ses filtresi kullanmadan mikrofonlu kulaklık kullanmaz, ayrı mikrofon satın alır kendisine.

Aşağıda ses kaydını bırakıyorum indirip dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda mikrofon ses seviyelerini de görebilirsiniz. Bu sesi yankı yapacak şekilde de ayarlayabiliyorum.

Ses kaydı indirme linki:
MH752 mikorofon.m4a - 1.7 MB

1566472743829.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı