İddia ediyorum ki bu fiyattaki mekanik klavyelerden daha iyi hissiyatı vardır bu ürünün. Bende bir önceki modeli var ve incelemesini yapmıştım. Yıllardır kullanıyorum hala ve mekanik klavye kullansam bile bunun kadar iyi olmuyor o Outemu anahtarlılar. Klavye düşünen varsa alabilir demiyorum, kaçırmasın diyorum.
İncelemeyi paylaştım altta. İncelemedekiyle bu ürünün farkı alttaki logo ve kenarında da aydınlatma var. Bir de daha yeni tabi.
Cooler Master MK110 Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye en uygun fiyatıyla 649,99 TL! Bayram Kampanyası kategorisindeki Cooler Master marka ürünler Zoccoshop'da.
Yaklaşık 1 senedir bu ürünü kullanıyorum gerçekten hissiyatını ve kalitesini çok beğeniyorum. Bana yeterli tabii daha üst seviye klavye isteyenler olacaktır. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Zaten laptop klavyesi kadar sessiz olmasını beklemiyorum, klavye sesi benim için cidden önemli ve almayı düşündüğüm klavyelerin ses seviyelerini anlamakta da güçlük çekiyorum. Bu attığınız site hangisi bu arada?
Zoccoshop güvenilirdir. Cooler Master da paylaşıyordu. Ses kullananı rahatsız etmez bence ama yanınızdakileri rahatsız edebilir. Ancak hissiyatı çok iyi.