Çok beklentim yok, tuş basmama problemi olmasın kafi.
Teşekkürler, o zaman 1-2 hafta sonra Razer Cynosa Lite alırım. Bu arada tuş basmama problemi olmaz değil mi?Mekanik olmayan bir klavyeye o kadar verilmez bence.
Şunu önerebilirim.
![]()
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mekanik istersen de bunları önerebilirim.
![]()
Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
![]()
Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 971,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam, öyle bir sorun olursa garantiye yollarsın. Tamir ederler veya yenisini verirler.Teşekkürler, o zaman 1-2 hafta sonra Razer Cynosa Lite alırım. Bu arada tuş basmama problemi olmaz değil mi?
Bu bütçede olan mekanik klavyelere pek sıcak bakmıyorum açıkçası, herhangi bir tuş basmama problemi olacak diye korkuyorum. Razer Cynosa Lite nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.