Cooler Master ML120L Montajı

Merhaba, Ml120L paketinden RGB header olmayan anakartlar için kullanacağınız RGB kontrolcü çıkar.
Ürün içeriğini inceleyiniz, Cl10 zaten içinden çıkıyor.
Size nasıl ulaşabilirim? Çünkü bende amd4 fan ayağı çıkmadı. Pompayi fan üzerinde sabitleyemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20191028_171446.png
    IMG_20191028_171446.png
    19 KB · Görüntüleme: 69
Anakart üzerindeki parçalar işlemci soğutucusu kutusundan çıkmaz. Siz şuanki soğutucuyu monte etmek için anakarttan çıkartmışsınızdır, onları bulmanız lazım.
Eğer yanlış anladıysak lütfen ürünümüzün kılavuzunda kaç no lu aparatın eksik olduğunu işaretleyin.

Anakart üzerindeki parçalar işlemci soğutucusu kutusundan çıkmaz. Siz şuanki soğutucuyu monte etmek için anakarttan çıkartmışsınızdır, onları bulmanız lazım.
Eğer yanlış anladıysak lütfen ürünümüzün kılavuzunda kaç no lu aparatın eksik olduğunu işaretleyin.
Anakartin parçası evet. Doğru parça dan bahsediyoruz ama o parçalar benim anakart imda yoktu. Ve şu an o parça olmadan başka parça ile monte şansı da yok. O parçayı satan bir yer de bulamadım.

O parçayı pc aldığınız yer sokuyor. Ve size vermiyor aynısı benim başıma geldi ve ağzıma gelen küfürü söyledim pc yı aldığım yere. Soğutucuyu aldığınız yere gidin ve rica edin. Ben vatandan aldım soğutucuyu yardımcı oldular.

O parçayı pc aldığınız yer sokuyor. Ve size vermiyor aynısı benim başıma geldi ve ağzıma gelen küfürü söyledim pc yı aldığım yere. Soğutucuyu aldığınız yere gidin ve rica edin. Ben vatandan aldım soğutucuyu yardımcı oldular.
Soğutucuyu netten aldım
Şu an anakart için parçayı temin ettim. Fakat kumandayı düşürdüm sanırım c10l yi bulamıyorum. Yolda gelirken kutuyu açıp bakmıştım birsey in düştüğünü fark ettim oda kumandaymis sanırım. Bu kumanda olmadan ışıklar hiç yanmaz mi? Işıklar sabit bir renkte yansa da olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı