Cooler Master ML240L nasıldır?

MB511 güzel kasa. Ben de şunu diyorum. Önce kasayı alın, CPU soğutucu ihtiyaç kalırsa alırsınız. Belki de kasa değişimi sorununuzu çözecek, boşuna para vermeyin diye söylüyorum.
Yani 100 derece biraz yüksek değil baya yüksek sadece kasayla alakalı olabilir mi ? İntelle alakalı bir şey olabilir mi ? Vatanda soruna tahmini ne derler ?

Vatanda soruna tahmini ne derler?
Vatan'da ne diyeceklerini hiç bilmiyorum.
Yani 100 derece biraz yüksek değil baya yüksek.
100 derece yüksek, evet.
Sadece kasayla alakalı olabilir mi?
İlk olarak kasayı değiştirmenizi tavsiye etmemin sebebi kasayı değiştirerek bütün parçaların sıcaklığında düşüş yaşayabilecek olmanız. CPU soğutucu değiştirirseniz sadece işlemcide sıcaklık düşüşü olacaktır.

Vatan'da ne diyeceklerini hiç bilmiyorum.

100 derece yüksek, evet.

İlk olarak kasayı değiştirmenizi tavsiye etmemin sebebi kasayı değiştirerek bütün parçaların sıcaklığında düşüş yaşayabilecek olmanız. CPU soğutucu değiştirirseniz sadece işlemcide sıcaklık düşüşü olacaktır.

Bütçemi çok zorlamak istemiyorum hava akışı sağlam uygun fiyatlı kasa öneriniz var mı? Aslında MB511'de çok pahalı değil ama. ML120 Lite nasıldır sizce?

Kesin bir cevap veremem. 2 yıl pek de uzun bir süre değil. Süreceğiniz macuna bağlı olarak 5-10 derece civarı bir değişim görürsünüz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı