Cooler Master ML240L RGB işlemci Sıvı Soğutucusu Montajı

osmndastn

Centipat
Selam Technopat ailesi
AM4 anakart için aldığım Cooler Master Master Liquid ML240L işlemci sıvı soğutucumu anakartıma bağlayamıyorum. İzlediğim videolarda kutu içeriğinde bir parça eksik gibi görünüyor. Lakin Cooler Master'in sitesinde kutu içeriğine baktığımda o parça gözükmüyor. Kısaca parçayı monte edemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Içerisinden çıkan parçaların, resimlerini yükler mısın?
kutu içeriği tam olarak bu.sadece videolardan gördüğüm ve attığım resimlerden birinde sarı renkte görünen fan ayağı diye bi parça gözükmüyor.montaj videolarında o parça ile montaj yapıyorlar.başka türlü bağlanır mı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• amd fan ayağı.PNG
    amd fan ayağı.PNG
    45,9 KB · Görüntüleme: 70
  • cooler master masterliquıd kutu içeriği.PNG
    cooler master masterliquıd kutu içeriği.PNG
    65,1 KB · Görüntüleme: 69
  • res_01.jpg
    res_01.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 53
Hangi videoda izlediniz? Saniyesi ile paylaşırsanız hangi parça olduğunu anlamaya çalışalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda var mı bahsettiğiniz parça?

Hangi videoda izlediniz? Saniyesi ile paylaşırsanız hangi parça olduğunu anlamaya çalışalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bu video 17.50 dakikadan sonrası..size de attığım 3 resimden 1 tanesinde de gözüküyor o parça
Eki Görüntüle 555224

Pompa için kullanacağın aparat bu, anakartın plastik aparatı duruyor mu?
işte o plastik aparat yok elimizde

Eki Görüntüle 555224

Pompa için kullanacağın aparat bu, anakartın plastik aparatı duruyor mu?

Siz bu parçaları mı diyorsunuz? Eğer bu parçalardan bahsediyorsanız bunlar soğutucunun kutusundan çıkmıyor, anakartın üzerinde geliyor diye biliyorum.​

evet işte bu parçalar kontrol ettim ama çıkmadı içinden.şimdi başka bi am4 anakartı olan arkadaşım bakıyor bakalım ondan çıkacak mı

Sistemi aldığınız yer stok soğutucuyu montaj yapabilmek için o parçayı çıkartır. Anakart kutusunda yok ise geçmiş olsun. Aynı sorun benimde başıma geldi vatan çalışanından rica ettim. Soğutucuyu aldığım yer olduğu için taktılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı