Cooler Master ML240L V2 RGB kontrolcüsü gelmedi

muratc6n

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, Vatan Bilgisayar'dan aldığımCooler Master Masterliquid ML240l V2 RGB ürününün içerisinden eksik mal çıktı RGB kontrolcüsü çıkmadı. Türkiye'de bulunmuyor tek satımı yok araştırmadığım yer kalmadı. Vatan Bilgisayar hiç yardımcı olmadı rezil ettiler. Rica ediyorum yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar, Vatan Bilgisayar'dan aldığımCooler Master Masterliquid ML240l V2 RGB ürününün içerisinden eksik mal çıktı RGB kontrolcüsü çıkmadı. Türkiye'de bulunmuyor tek satımı yok araştırmadığım yer kalmadı. Vatan Bilgisayar hiç yardımcı olmadı rezil ettiler. Rica ediyorum yardımcı olabilir misiniz?

Herhangi bir RGB kontrolcü işinizi görür hocam ama benim tavsiyem değişim talep etmeniz. Değişim yapmak zorundalar, aynı ürün veya daha iyisi ile.

Herhangi bir RGB kontrolcü işinizi görür hocam ama benim tavsiyem değişim talep etmeniz. Değişim yapmak zorundalar, aynı ürün veya daha iyisi ile.

Değişim yapmıyorlar hocam rezil ettiler önereceğiniz bir ürün var mıdır?
Amazon.com.tr bu ürün takılı ucuna eklenti aparatı geçirip kontrolcüye takıyorlar normalde ucu dişi olduğu için Amazon.com.tr bu üründen aldım olmadı ucuna iade edeceğim.

1728920345459.png

Ucu bu şekildedir buna ek parça iki tarafı da uçlu olmak uzere kontrolcu ve dişi arasına konulmaktadır kontrolcü ile gelmektedir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı