Cooler Master ML360R fan yönü nasıl olmalı?

FinnPUBG

Decapat
Daha fazla  
Bu kasanın ön tarafı 360mm destekliyor. Ben bu ML360R sıvı soğutmayı ön tarafa RGB ışıkları dışarıya gelecek bir şekilde ayarlayabiliyor muyum? Kasa toplamaktan pek anlamıyorum. Sorma sebebim yukarıda takılı iken fanlar içeriye bakıyor öne takılıyken de mi içeriye bakacak diye merak ettim. Bir de MB511 RGB kasa modelinde kullanılan fanlar ile ML360R’deki fanlar aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Radyatör hangi konumda olursa olsun, fanlar radyatöre üflemeli.

Standart hava akış yönü kasanın ön tarafından arka tarafına doğrudur. Bu sebepten dolayı radyatör fanları ön taraftan arka tarafa üfleyecek şekilde takmalısın. Yalnız kullandığın kasanın ön tarafı cam değil ise fanlardaki RGB ışıklar bir işe yaramayacaktır. Bu seferde tam tersi olarak üstteki fan ve arka egzoz fan yönünü içeri üfleyecek şekilde değiştirip radyatörü ön tarafa rahatlıkla takabilirsin.

Standart hava akış yönü kasanın ön tarafından arka tarafına doğrudur. Bu sebepten dolayı radyatör fanları ön taraftan arka tarafa üfleyecek şekilde takmalısın. Yalnız kullandığın kasanın ön tarafı cam değil ise fanlardaki RGB ışıklar bir işe yaramayacaktır. Bu seferde tam tersi olarak üstteki fan ve arka egzoz fan yönünü içeri üfleyecek şekilde değiştirip radyatörü ön tarafa rahatlıkla takabilirsin.
MB511 RGB kasa kendisinden 4 fan ile geliyor. 3’ü önde RGB 1’i arkada düz egzoz fanı. Ben bu öndeki 3 RGB’yi 2 üste 1 arkaya takıp ön tarafa ML360R takıp güzel bir görünüm düşünmüştüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı