Garanti belgesi kendi kutusunda değil. Diğer kutulara da bakacağım belki bulurum. 2 yılmış garantisi ben de PC'yi 2021 Ocak civarı toplamıştım. Belki biraz daha geç almış olabilirim soğutucuyu acelesi olmadığı için. Öyleyse devam ediyor garantisi. Yoksa zaten boşa çabalıyoruz.
Akasa fanlardan birisini taktım. 1900 RPM civarı dönüyor, üzerindeki orijinal fan ise 1300 RPM civarında. Yük altında sıvı soğutma ile aldığım değerlere çok yakın değerler alıyorum. Sadece 1-2 derece daha sıcak. Bunun yanında ses ise çok daha az rahatsız edici o nedenle hava soğutma ile devam etmeye karar verdim. Hatta diğer orijinal fanı da Akasa fan ile değiştirip ikisini de maksimum 1500 RPM ile çalışacak şekilde ayartacağım. Absürt bir ısı artışı olmazsa o şekilde devam edeceğim.
Sıvı soğutma iade süreci de başladı. Şu anda yetkili servise gönderme aşamasında. Kontrol edip bir hata vs. bulurlarsa iade alırlar yoksa muhtemelen iadeyi kabul etmeyecekler. Keza ben bir hata var mı emin değilim sadece üründen memnun değildim ya da kurulumu düzgün yapamadım diye iade ediyorum. Bakalım sonuç ne olacak.