Cooler Master MM711 vs HyperX Pulsefire Haste

Bir şey soracağım Haste'nin delikli yerlerini streç filmle kaplasak bir sorun olur mu veya deliksiz gibi hiç su geçirmez mi?

Hocam farenin anakartının üzerinde bir koruma mevcut. Yani ufak tefek su sıçramalarına karşın dayanıklı ancak üzerine su dökülürse çoğu farede olduğu gibi muhtemelen bozulacaktır. Streç ile kapatmanızı tavsiye etmem, su dökmemeye dikkat ederseniz bir sorun olmaz. Ayrıca daha önce delikli fare kullanmadıysanız ve "Acaba delikli yapısı elimi rahatsız eder mi? " diye düşünüyorsanız (ben de aynısını düşünüyordum ve alıp almama konusunda kararsızdım) fareyi tutarken delikli yapısını hissetmiyorsunuz bile. Deliksiz fareyi tutarken nasıl hissediyorsanız bu da öyle.

Hocam farenin anakartının üzerinde bir koruma mevcut. Yani ufak tefek su sıçramalarına karşın dayanıklı ancak üzerine su dökülürse çoğu farede olduğu gibi muhtemelen bozulacaktır. Streç ile kapatmanızı tavsiye etmem, su dökmemeye dikkat ederseniz bir sorun olmaz. Ayrıca daha önce delikli fare kullanmadıysanız ve "acaba delikli yapısı elimi rahatsız eder mi? " diye düşünüyorsanız (ben de aynısını düşünüyordum ve alıp almama konusunda kararsızdım) fareyi tutarken delikli yapısını hissetmiyorsunuz bile. Deliksiz fareyi tutarken nasıl hissediyorsanız bu da öyle.

Tamam hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı