İtopya'da şu anda 1600TL'ye satılıyor. Aynı fiyat civarında Thermalteke PSU'lar da var ama onlarda 12V kanalından çok daha az watt veriyor. Bu Cooler Master'ın 12V'den verdigi watt degeri 648watt, neredeyse gücünün tamamını veriyor. O yüzden bana çok daha iyi geldi Thermalteke vb. PSU'lara göre. Sizce nasıl? Kullanan var mı? Ayrıca alırsam İtopya'dan alacağım bir sıkıntı olmaz degil mi?
NZXT ile Cooler Master'ın ne farkı var NZXT'nin moduler olması dışında ? Ben Cooler Master'ı çok daha eskiden ber biliyorum ve çok kaliteli bir marka degilmi?
@JonTurk06 NZXT C ile MWE V2 Bronze pek de karşılaştırılacak ürünler değiller. İç yapı olarak C650 çok daha kaliteli, modelin üreticisi Seasonic, kullanılan platform da Focus platformu. Güç kaynağı değerlendirilirken, markadan çok model bazında değerlendirmek gerekir.
Bu arada MWE V2 kötü bir güç kaynağı değil, sadece fiyatlandırması fazla.
@JonTurk06 NZXT C ile MWE V2 Bronze pek de karşılaştırılacak ürünler değiller. İç yapı olarak C650 çok daha kaliteli, modelin üreticisi Seasonic, kullanilan platform da Focus platformu. Güç kaynağı değerlendirilirken, markadan çok model bazında değerlendirmek gerekir.