Cooler Master MWE 750 V2 80+ Gold Full modüler PSU alınır mı?

Bütçe
1300
Ben yanlış bir şey demiyorum bilmediğim için soruyorum beni yanlış anlamayın.

Hocam forumda milyon tane farklı fikir var. Ben bir şey diyorum başkaları başka şeyler diyor sizin kafanız karışıyor sadece. Anladığım kadarıyla bu konularda profesyonel olmayan, normal bir kullanıcısınız ben ve diğer birçok kişi gibi. PSU'nun çalışma prensibini bile bilmiyorsunuzdur muhtemelen (küçümsemek gibi anlamayın ben de bilmiyorum). Bilmediğiniz bir parçayı 2. el almanın ne kadar riskli olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu yüzden FSP gibi kaliteli bir markanın (yüksek ihtimalle CM'dan daha kaliteli) ürününe yönlendirmek istedim ki en az riskli şekilde bir PSU'ya sahip olun. Tek kayıbınız 150 lira falan ve 54W güç olacak. Ancak fabrika çıkışlı, daha kimsenin kullanmadığı, daha önceden zarar görmüş olma ihtimali olmayan bir PSU alacaksınız. O kadar kafaya takıyorsunuz ancak emin olun kasaya taktığınızda PSU'yu unutacaksınız bile. Sistemde kendini en az belli eden parçalardan biri zaten. PSU'dan 2 şey beklenir: Vereceği güç sisteme yeterli olması ve iç ünitesinin kaliteli olması. Sisteminiz Ryzen 5800X RTX 3090 ve altındaki bileşenlere sahipse attığım FSP zaten yeterli fazlasıyla. Kaliteli de bir tasarıma sahip. Bu koşullarda sizce 2. ele yönelmek çok mantıklı mı? 3 yıl garanti olduğuna bakmayın ilk 2 yıl sıkıntı çıkarmazsa zaten bir daha hiç çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı