Cooler Master PSU vs. Thermaltake PSU

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım monitör için geçerli.
Stok olmaması sıkıntı değil. Başka şubede var. Oradan alacağınız şubeye getiriyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım monitör için geçerli.
Stok olmaması sıkıntı değil. Başka şubede var. Oradan alacağınız şubeye getiriyorlar.

Teşhir ürünleriymiş ben sordum orada

800 lira ikisi için de gereksiz bir fiyat. İkisi de fiyatını hak etmiyor yani. Düzgün bir şey almak istiyorsanız bunu alabilirsiniz.

O zaman bunu alın. 700W fazlasıyla yetecektir.

800 lira ikisi için de gereksiz bir fiyat. İkisi de fiyatını hak etmiyor yani. Düzgün bir şey almak istiyorsanız bunu alabilirsiniz.

Vatan zorunlu. Okusaydınız konuyu keşke.

Okudum, bu arkadaşı ilk mesajından beri biliyorum. Vatan PC'de satılan güç kaynakları aşırı saçma fiyatlardan satılıyor.

1. seçenek çok daha iyi de bu sisteme fazla. Vatan zorunlu değilse ikisi yerine bunu tercih edin:

Vatan zorunluysa:

G sync monitörlerde g sync aktif etmek için illa DP girişi ile mi bağlamam lazım hdmı ile olmuyo mu

Bilmiyorum. Ama attığım monitör+ DP kablosu almak attığınız monitörü almaktan daha mantıklı.
1608898202409.png

@LaraK bu monitörün içinden DP kablosu çıkıyormuş. Ayrı almana gerek yok yani.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı