BlackBurn81
Megapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu yeni sistem alacağım fakat alacağım kasa beni hep tedirgin ediyordu. Biraz araştırma yaptım Cooler Master RC430 kasasının içindeki psu nun 360w veriyormuş. Alacağım sistemi de büyük ihtimal kaldırmayacak. Kasa içindeki güç kaynağı bu: http://i.hizliresim.com/Kn2PmR.jpg
Alacağım sistem:
Benim sistemı bu güç kaynağı kaldırabilecek mi ? (kesin kaldırmaz ama yinede sormak istedim.) Ve bana içinde psu dahil olan güzel bir kasa önerir misiniz ?

Alacağım sistem:
- KASA VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCEREL
- ANAKART VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart
- İŞLEMCİ VATAN COMPUTER - AMD - FX X4 4300 Soket AM3+ 3.8MHz 8MB Cache 32nm
- EKRAN KARTI VATAN COMPUTER - ASUS - GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart
- HARDDISK VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk
- RAM VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram
Benim sistemı bu güç kaynağı kaldırabilecek mi ? (kesin kaldırmaz ama yinede sormak istedim.) Ve bana içinde psu dahil olan güzel bir kasa önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör: