Cooler Master RC-430 kasa içindeki psu değeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BlackBurn81

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu yeni sistem alacağım fakat alacağım kasa beni hep tedirgin ediyordu. Biraz araştırma yaptım Cooler Master RC430 kasasının içindeki psu nun 360w veriyormuş. Alacağım sistemi de büyük ihtimal kaldırmayacak. Kasa içindeki güç kaynağı bu: http://i.hizliresim.com/Kn2PmR.jpg

Alacağım sistem:

Benim sistemı bu güç kaynağı kaldırabilecek mi ? (kesin kaldırmaz ama yinede sormak istedim.) Ve bana içinde psu dahil olan güzel bir kasa önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu günden sonra 80+ sertifikası olmayan bir PSU almanız sadece aptallık olur. Sisteminizde bir nesil öncesinin ekran kartı var para biriktirip ekran kartını GTX 760 yapabilirsin, uğraşamam diyorsan RAM'i 4 GB yapabilirsin. Ve üstüne biraz daha ekleyip anakartı LE olmayan modelle değiştirebilirsin. Kasa olarak içinde +80 sertifikalı kaliteli bir PSU olan bir kasa alın.

Evet 500 watt böyle bir sistem için yeterli olucaktır.

İşlemci artı ekran kartı yaklaşık 250watt güç tüketiyor. Sistemin geri kalanıyla beraber rahat rahat yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim. Artık rahat rahat sistemi alacağım. Güç kaynağı beni hep korkutuyordu. :) Hepinize teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı