Cooler master RC-K350 600W kasa alınır mı?

cafer

Hectopat
Makaleler
1
Yer
mersin
Daha fazla  
Meslek
asosyal
Merhaba arkadaşlar, Msi 970A-G46 Amd 970+Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar anakart için bu kasayı seçtim yanlız kafam da bir soru işareti var, bu RC-K350 kasanın PSU su var mı? 600W yazmışlar ama 600Watt bir PSU ve güzel bir kasa için fiyatının çok düşük olduğunu düşündüm. Fotoğrafların da arkası görünmediği ve PSU hakkında herhangi bir bilgi verilmediği için içimde bir şüphe oluştu.

Bu kasaya PSU dahilmi?

Dahil ise PSU nun kalitesi ve performansı orta seviye bir oyuncu bileşenlerini kaldırır mı?

RC-K350'de güç kaynağı var ancak hem verimli değil hem de kasanın içi çok dar. RC-K380'de kullanılan PSU 564W veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ancak benim tercihim Z3 Plus ve RS-600B'den yana olurdu.
RS-600B'den kastınız nedir? Vatan da aradım fakat bulamadım.
Ben kasaya dahil PSU istiyorum ve önerdiğiniz Z3 plus kasaya PSU dahil değil.

O kasanın dar ve soğutmasının kötü olduğu söyleniyor. Ayrıca 12V kanalından 408W veriyor. O fiyat aralığında size bu kasa ve PSU'yu önerebilirim.

Z3 Pulus ve ZM500 500W olduğuna bakmayın 12V kanalından 444W verebilmekte.
Malesef Zalman kasa ve PSU düşünmüyorum açıkcası memnun kalan pek görmedim.

Selam. Dostum bu forumda genellikle önerilen kasalardan biri Z3 plus. Bu kasa hakkında kullanıcı incelemelerine bakarsan bir çok konuya denk gelirsin. Verimlilik açısından iyi bir güç kaynağı almanda şart. Illede Cooler Master olsun diye tercihinden vazgeçmiceksende rc-k380'ni almalısın. Kasa diyip önemsememezlik edilmemeli. Bütün bileşenler için aslında en önemli parçalardan biri.

Selam. Dostum bu forumda genellikle önerilen kasalardan biri Z3 plus. Bu kasa hakkında kullanıcı incelemelerine bakarsan bir çok konuya denk gelirsin. Verimlilik açısından iyi bir güç kaynağı almanda şart. Illede Cooler Master olsun diye tercihinden vazgeçmiceksende rc-k380'ni almalısın. Kasa diyip önemsememezlik edilmemeli. Bütün bileşenler için aslında en önemli parçalardan biri.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar almaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı