Cooler master RC-K380 nasıldır?

Burak Erol

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar nasıl bir kasadır? Içindeki güç kaynağı 600W iyi midir? Ve son olarak kablo saklama var mı kasada?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alakası yok. Önerdiğin güç kaynağı 12V kanalından 432W veriyor ve çok kötü. Önerdiğim ise 540W veriyor.

11.jpg
 
Kablo saklama var diye biliyorum. Kasa genel malzeme kalitesi de oldukça güzel. PSU 12V kanalından 564W veriyor, ki bu PSU ile Xigmatek yarışamaz.
 
@Silinen üye @Silinen üye Bilgilendirme için teşekkürler. 12V kanalından çıkan güç neyi ifade eder ? Yani 540W veriyorsa bu 600 e yakın olduğu için daha iyi sanıyorum. Ayrıca sistem bileşenleri 432W ile çalışabiliyorsa neden 540W tercih etmeliyiz ? 432 yeterliyse 80 Plus almak daha mantıklı değil mi ?
 
12V kanalı, gerçekte PSU'nun ne kadar güç verdiğini gösterir. Sanırım böyle özetliyebiliriz. Sistem bileşenleri 432W'de çalışabiliyorsa bile, 564W olması daha iyidir. Çünkü herhangi bir yükseltme yapıldığında sorun çıkarmaz. Onun haricinde Cooler Master ile Xigmatek arasında bir de malzeme kalitesi dediğimiz olay çıkıyor. Cooler Master kasanın içinde kullandığı PSU zaten verimli bir PSU.
 
Sessizlik ve kalite konusunda fiyatının hakkını veren iki marka var. Biri Zalman, diğeri ise Cooler Master.

Corsair'i fazla paran varsa alabilirsin.
 
Bütce sıkıntısı olmasa düşünmeden corsair alırımda bütce sıkıntı dogru söylemek gerekirse rc k 380 i birazda görünüşü nedeniyle istiyorum ama z3 plusuda ciddi sekilde öneriyorlar onuda dusunuyorum cok kararsızım
 
İkisini de birçok kez önermiş biri olarak, daha bir kez bu iki kasadan şikayet gelmedi. İkisi de pişma etmez. Hoşuna gideni al.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı