Cooler Master Seidon 120V ses sorunu

EntropicDeath

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttğim gibi Cooler Master Seidon 120V kullanıyorum. Sıvı soğutma fakat çok ses yapıyor. Aşırı hemde. Bazen bir şey takılır gibi oluyor "zzzzz" ediyor. BIOS'dan yapmam gereken bir RPM ayarı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silent Moda çektiğim zaman performanstan verim kısıtlanmış olur mu yavaş RPM'lerde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadığım olay mazur görün ama herkes hava sogutma tercih ediyor noctua , nic c4 gibi hem hava sogutma oldugu zaman birkaç fan yuvasıda boşa cıkmıs oluyor daha avantajlı degilmi sizce ?

Ucuz sıvı soğutma, büyük dertler. Denildiği gibi fanlarınızı Slient Moda ayarlayabilirsiniz. Ses devam ediyorsa bir sorun vardır, ürününüzü servise gönderebilirsiniz. Servis yolla, gitsin gelsin uğraşamam derseniz Akasa,Noctua gibi markaların hava soğutmalarını almanızı tavsiye ederim.

Değiştirme imkanım var noctua almalımıyım @Silinen üye ?
Noctua'da önerilen hava soğutmalar arasında. Ben şuan Akasa Venom kullanıyorum, üzerinde 1 adet 120mm, bir adette 140mm fan takılı sistemin boştaki sıcaklığı, 14 derece. Fanları anakart üzerinden Slient moda aldım, oldukçada sessiz bir soğutucu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 454
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı