Cooler Master Silencio 650 Pure Nasıl ?

Riptide

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2016
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yaza pc toplama olasılığım var. Bu kasayı çok beğendim sade şık ve sadece ben kullanmayacağım babam falan da kullanacak ama bir kaç sorum var. Bu kasanın parçaları dayanıklı mı, ses yalıtımı nasıl? Ve bu tür sorulara cevap verecek bir kasa mı? Bunu sormak istiyorum. (Bu arada arkadaşlar alınmasın kimse biliyorum iyi niyetinizden ama ben bu kasa hakkında bildiklerinizi nasıl bulduğunuzu soruyorum. Başka kasaları tavsiye edin demiyorum. Lütfen bu konuda hassas olalım arkadaşlar.) İlgilenen herkese teşekkürler :)

KASA: COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0 SİYAH KASA
 
42 kişi yorum yapmış vatanda, geneldede kasayı kullanan kişilerin yapmış olduğu yorumlar. Onlar daha aydınlatıcı olucaktır senin için. Seesiz bir kasa olduğunu biliyorum ama.
 
Kasayı aldınız mı ? Soğutma ile ilgili bir problem yaşadınız mı ? Ben de bu kasadan almak istiyorum. Şu anki kasamdan gelen fan seslerinden çok rahatsız olduğum için böyle bir kasa tercih ediyorum. Yan panel olmaması kötü fakat ses izolasyonu olduğundan böyle bir ''lüks'' olamazdı diye düşünüyorum. Ve ben bu kasaya iki tane ASUS STRIX GTX 970 takacağım.
 
Kasayı aldınız mı ? Aynı kasadan ben de alabilirim ve nasıl bir kasa ? Kendisi fan ile geliyor mu ve kasa geniş mi ? soğutma sıkıntısı var mı ? GTX 1060 takılacak bu karta uyar mı ? Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı