Satılık Cooler Master Sniper Storm Kasa

  • Konuyu başlatan Emirhan Yiğiter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 8B
E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba. Kasanın ne olduğunu az çok biliyoruz diyebilirim. Kasanın önünde güç tuşu, reset, fan kontrol ve led tuşu bulunmakta. Ayriyeten eSata, Firewire, 3.5 MM kulaklık ve mikrofon, birde 4 adet USB 2.0 portu bulunmakta. Ben 2 hafta önce 30 TL verip ön USB 3.0 portu satın alım. Önde 2 adet de 3.0 bulunuyor. Kasada 3 adet 20 CMlik mavi ledli fan bulunuyor. Birde ledsiz egzoz fanı var. Toz filtreleri bulunmakta ve Vatan Bilgisayardan aldığım halde Vatan Bilgisayardaki fotoğraflar ile aynı değil. Arka tarafı falan siyah. Kasanın fotoğraflarını ve videosunu ekleyeceğim. Birkaç kırık çıkık ve eksileri artılarından videoda ve fotoğrafların altında bahsedeceğim. Ürün Vatan Bilgisayardan faturalıdır ve kutuludur. HDD yuvaları kızaklıdır. 5.25'' yuvaları da öyle. Arka PCE- E slotları mandallı. Yeni kasa alacağım için satıyorum. Açık açık her şeyini söyleyeyim. Kasa biraz da yere yakın olduğu için fazla toz çekiyor. Masanın üstüne koyacaksanız bir sıkıntı olmaz. Dile kolay 3 tane 20 CM lik fan var. Kasayı 22.02.2014 tarihinde aldım. Ön USB 3.0 portunu ise 1-2 hafta önce satın aldım. Kasayı 202 TL + KDV olarak aldım. Ön USB portunu ise 30 TL ye satın aldım. Yeni kasa alacağım. Borç ödüyorum ve kasayı satıp üstüne para koyacağım. O yüzden bir ikram yapamayacağım. Düşündüğüm fiyat 170 TL. Kargo ücreti alıcıya ait. Ankara içi elden. Ankara dışına pek sıcak bakmasam da bir şekilde anlaşırız. İyi sosyaller.
REVrPY.jpg

mqP7DR.jpg

2vgN3A.jpg

6Y2qz0.jpg

d45Zpn.jpg

NYqgvL.jpg

Ledleri söktüm demişim. Videoyu izlerken fark ettim. Ledleri değil ledlerin kablosunu anakarta bağlamadım.
V2Vv5P.jpg

lB7vkk.jpg

ongrgk.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın içini dışını fotoğraflar ile anlatacağım. Yandaki 20 CM lik fan sayesinde anakart hiçbir şekilde ısınmıyor. Öndeki 20 CM lik fan ise HDD ve SSD soğutulmasına yardımcı oluyor. Ben bir ısınmaya rastlamadım. Egzoz ve üstteki fan ise sıcak havayı dışarı atıyor.
 
Başka bir konuda Vatan Computer çalışanları bana kazıkladı demiştiniz. Neden böyle düşünüyorsunuz?
 
Birçok konuda kazıkladı dedim. Kasayı bir türlü sevemedim. Hele ki 180 TL gibi bir fiyata bu kasayı satabilirsem Corsair Carbide 500R almayı planlıyorum. O kasanın yanında bu biraz sönük kalıyor. Bütçe yok ama alacağım bir şekilde fotoğrafları şuan yükleyeceğim. Video 30 DK ya gelir.
Fotoğraflar eklenmiştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayardaki gibi değil demişsiniz hayır vatan bilgisayardakiyle aynı sizin aldığınız black edition vatanda baktığınız ise normal ,
sniper kasa'yı bende almıştım 1 yıl önce memnun olmadığım için değil sistem topladığım için sevdiğim bir arkadaşıma hediye etmiştim
 
Vatan Bilgisayardaki ile tek farkı rengi. Bende Vatan Bilgisayardan aldım. Fakat internetteki ile şubedeki farklı. Benimki Black Edition fakat Vatan Bilgisayarda sadece tek model var.
 
Benim yan kapağımda 20 CM lik bir fan bulunmakta.
 
Kutunun içerisinden ayriyetten bir kapak çıktı mı ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı