Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Masterbox Lite 5 kasaya sahibim. İçinde 4 adet SSD yuvası mevcut ancak onları yerleştirmek için sadece 1 adet braket çıktı kutudan. Bir adet 2.5 inç HDD takmak istiyorum ancak havada asılı kalacak bu parçayı nereden bulabilirim? MasterBox Lite 5/K500L/MB500 RGB SSD bracket Welcome to the official Cooler Master store - Browse for accessories, spare parts and peripherals. Customize, Upgrade and Adjust to Make It Yours! www.cmstore.eu Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2019
Merhaba arkadaşlar. Masterbox Lite 5 kasaya sahibim. İçinde 4 adet SSD yuvası mevcut ancak onları yerleştirmek için sadece 1 adet braket çıktı kutudan. Bir adet 2.5 inç HDD takmak istiyorum ancak havada asılı kalacak bu parçayı nereden bulabilirim? MasterBox Lite 5/K500L/MB500 RGB SSD bracket Welcome to the official Cooler Master store - Browse for accessories, spare parts and peripherals. Customize, Upgrade and Adjust to Make It Yours! www.cmstore.eu
Slyvio Borin Megapat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 446 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Antalya 9 Temmuz 2019 #2 Sizin kasa ile uyumlu mu hiçbir fikrim yok ancak kendi internet sitesinde bir şeyler buldum. Cooler Master MasterCase SSD Pocket (2.5”; matte version) Extra, easily installed slip-and-clip 2.5" SSD pocket for the Cooler Master MasterCase series. www.cmstore.eu Artı 0 Eksi
Sizin kasa ile uyumlu mu hiçbir fikrim yok ancak kendi internet sitesinde bir şeyler buldum. Cooler Master MasterCase SSD Pocket (2.5”; matte version) Extra, easily installed slip-and-clip 2.5" SSD pocket for the Cooler Master MasterCase series. www.cmstore.eu
KS KS Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #3 Slyvio Borin dedi: Sizin kasa ile uyumlu mu hiçbir fikrim yok ancak kendi internet sitesinde bir şeyler buldum. Cooler Master MasterCase SSD Pocket (2.5”; matte version) Extra, easily installed slip-and-clip 2.5" SSD pocket for the Cooler Master MasterCase series. www.cmstore.eu Genişletmek için tıkla... Linkteki farklı bir parça. Ben linkini verdiğim parçadan arıyorum. Fotosunu da eklerim hiç bir yerde bulamadım. Artı 0 Eksi
Slyvio Borin dedi: Sizin kasa ile uyumlu mu hiçbir fikrim yok ancak kendi internet sitesinde bir şeyler buldum. Cooler Master MasterCase SSD Pocket (2.5”; matte version) Extra, easily installed slip-and-clip 2.5" SSD pocket for the Cooler Master MasterCase series. www.cmstore.eu Genişletmek için tıkla... Linkteki farklı bir parça. Ben linkini verdiğim parçadan arıyorum. Fotosunu da eklerim hiç bir yerde bulamadım.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #4 Slyvio Borin dedi: Sizin kasa ile uyumlu mu hiçbir fikrim yok ancak kendi internet sitesinde bir şeyler buldum. Cooler Master MasterCase SSD Pocket (2.5”; matte version) Extra, easily installed slip-and-clip 2.5" SSD pocket for the Cooler Master MasterCase series. www.cmstore.eu Genişletmek için tıkla... Bundan itopya'da var ancak sizinkinden hiç görmedim. Artı 0 Eksi
Slyvio Borin dedi: Sizin kasa ile uyumlu mu hiçbir fikrim yok ancak kendi internet sitesinde bir şeyler buldum. Cooler Master MasterCase SSD Pocket (2.5”; matte version) Extra, easily installed slip-and-clip 2.5" SSD pocket for the Cooler Master MasterCase series. www.cmstore.eu Genişletmek için tıkla... Bundan itopya'da var ancak sizinkinden hiç görmedim.
KS KS Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #5 Ömer Murat KARACA dedi: Bundan itopya'da var ancak sizinkinden hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu da uyar ama stokta yok yazıyor itopya da Artı 0 Eksi
Ömer Murat KARACA dedi: Bundan itopya'da var ancak sizinkinden hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu da uyar ama stokta yok yazıyor itopya da
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #6 Gökenzi dedi: Muhtemelen bu da uyar ama stokta yok yazıyor itopya da Genişletmek için tıkla... Sizinkine uyacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Gökenzi dedi: Muhtemelen bu da uyar ama stokta yok yazıyor itopya da Genişletmek için tıkla... Sizinkine uyacağını sanmıyorum.
Slyvio Borin Megapat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 446 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Antalya 9 Temmuz 2019 #7 @Recep Baltaş @Ali Güngör daha iyi bilir. Artı 0 Eksi
KS KS Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2019 #8 @Cooler Master Türkiye sizlere e-posta attım ama siz de el atabilirseniz sevinirim Artı 0 Eksi
volkankara74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 24 Temmuz 2019 #9 Ben de arıyorum bu üründen. Artı 0 Eksi