- Makaleler
- 3
Çok başarılı olmuş tebrik ederim.
Patladı derken PowerSuply yoksa LED'ler mi ?Renk olarak mavi kırmızı ve yeşil vardı ama ben direk +12v ile maviyi bağladım. Aslında devre vardı ama ölçmeme rağmen yanlış bağladığım için patladı bende devreyi iptal edip maviye çevirdim. Kumandali sistem ile 16 renk tercihim olacaktı. Olmadı. Ledi bağlarken +ve - kutuplaradikkat edeceksin hepsi bukadar.
Çok başarılı olmuş tebrik ederim.
Patladı derken PowerSuply yoksa Led'ler mi ?![]()
Şimdi anladımLed ler patlamadı ledlerin devresi vardı küçük bir kutu o patladı öiçü aleti ile ölçmeme rağmen doğru kutupları buldum ama sigara içmeye gittim geldiğimde molex kablosu dönmüş. Bağlantıyı yaptım psu 0 dan 1 e aldım. Pc yi açtım 5 saniye sonra pat dedi.devre gitti. Bende sadece maviyi bagladım.
Şu LED'leri sipariş ettiğimde sizinle yine iletişime geçeceğim eğer sorun değilse.Şimdi anladımşu Led'leri sipariş ettiğimde sizinle yine iletişime geçeceğim eğer sorun değilse.
![]()
Şimdi anladımşu Led'leri sipariş ettiğimde sizinle yine iletişime geçeceğim eğer sorun değilse.
![]()
Hangi tür boya kullandınız acaba?
Ön ızgarayı boyarken zımpara yaptınız mı?
USB biraz pahalı oluyor kurdan dolayı ama Molexle yapsam PowerSuply zarar vermez herhalde ?Eki Görüntüle 211457
Eki Görüntüle 211458
Böyle birşey olursa daha güvenli olur bende usb yerinde ara çakmaklığı girişi vardı. 6 euroya almıştım. Usb li bulamadım. Usb olursa sorun olmaz ufak bir çıkıştan anakartın arkasındaki usb portuna takarsın, molex ile ugraşıp devreyi patlatmazsın.![]()
"Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.