Cooler Master TD 500 alınır mı?

Şöyle bir video buldum sesle ilgili. Şu anki kasam da çok gürültülü çalıştığı için pek rahatsız edeceğini sanmıyorum. Videoda aşırı rahatsız edici boyutta bir ses hissetmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de şu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ses olarak ben kendim kullanmadım forumdaki arkadaşların yalancısıyım, daha önce kullanan arkadaşlar mesaj atmış onlara sorup detaylı bilgi almak en iyisi.

Corsair 280X 360mm radyatör desteklemiyor bu arada ve o fiyata alınmaz. Ben kasa tercih ederken özellikle mesh dizayn olmasına dikkat ediyorum, ön tarafı camlı modellerin neredeyse çoğunda ısınma problemi mevcut kaliteli bir marka olsa bile.

Son düzenleme:
Ses olarak ben kendim kullanmadım forumdaki arkadaşların yalancısıyım daha önce kullanan arkadaşlar mesaj atmış onlara sorup detaylı bilgi almak en iyisi.

Corsair 280X 360mm radyatör desteklemiyor bu arada ve o fiyata alınmaz. Ben kasa tercih ederken özellikle mesh dizayn olmasına dikkat ediyorum, ön tarafı camlı modellerin neredeyse çoğunda ısınma problemi mevcut kaliteli bir marka olsa bile.
Haklısınız ben de görünüşüne kapıldım bir an 😅 Siz de kullandığını bildiğiniz arkadaşları etiketleyebilirseniz yorumlarını alabiliriz.
TD500 mesh kullanıyorum 700 TL'ye almıştım müthiş kasa çok memnunum.
TD500 Mesh kullanıyorum. Üst tarafta 360mm desteği var. Alabilirsiniz.
Fanlardan gelen ses sizi rahatsız ediyor mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı