Cooler Master TD500 mesh V2 kasa fanlarının hızı değişmiyor

HolyDead

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem topladım, kurulumdan ve oyun testlerinden vs fark ettim ki kasadaki fanların hiçbiri hızlanmıyor hep minimum düzeyde çalışıyor. BIOS'ta Q fan Control üzerinden hepsini Full Speed'e çektim kaydedip çıktım ama yine de değişmedi. ASUS'un Armoury Crate uygulamasında fan kontrolü gözükmüyor, AI suit 3 diye bir uygulama varmış sanırım onu indirdim ama orada da gözükmüyor. Neden olabilir? Bir de ek olarak kasanın üstünde RGB fanların ışıklarını ayarlamaya yarayan bir tuş var o da çalışmıyor, basınca herhangi bir değişiklik olmuyor. Cooler Master'ın uygulamasını indirdim ama herhangi bir cihaz tanımadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistem özellikleri:
ASUS EX-B50M-V7 anakart.
ASUS TUF Gaming OC 12 GB RTX 4070 Ti.
Ryzen 5 7500F CPU.
G.Skill 5600MHz 2x16 GB RAM.
Cooler Master TD500 mesh V2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa fanları PWM olmayabilir, anakart bağlantısı yapılmamış olabilir gibi gibi.
merhaba, aslında biosda mod kısmında pwm yazıyor, zaten monitor fans kısmında fanın dönüş hızı da gözüküyor. fanlar sürekli 1400rpm'de dönüyor, full speed yapsam da silent moda geçirsem de değişmiyor, oyun oynarken vs iyi ama webte takılırken can sıkıyor o ses. anakart bağlantısı yapılmamış olsa fam hızının da görüntülenmemesi gerekmez mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı