Cooler Master TD500 nasıl?

sekect

Kilopat
Arkadaşlar kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Kullandığım kasa Zalman Z3 Plus ve hava akışı iyi değil. Cooler Master TD500 nasıldır? Önerebileceğiniz hava akışı daha iyi olan bir kasa var mı?

Hocam, Corsair Carbide Alpha veya Omega'yı önerebilirim, agresif bir yapıları var güzel gözüküyorlar. Üstelik Alpha hava akışı açısından güzel bir kasa.

TD500'ün hava akışı pek iyi değil önde cam olduğundan hava almıyor sadece görünüş odaklı kasa.
Phanteks P350X yada MB511 alınabilir.
Hocam Phanteks markalı kasa Vatanbilgisayar gibi yerlerde satılmıyor galiba. Cooler Master MB511 satılıyor. MB511 marka kasayı alıp üstteki boşluğada 2 fan taksam toplam da 6 adet fan yapıyor kasada, soğutma performansı ve hava akışı nasıl olur ?

İyi olur ancak belirteyim fanlar kontrolcüsüz yani son devirde çalışıyor hafif sesli çalışır. Onun dışında dediğiniz gibi yaparsanız hava akışı mükemmel olur.

İyi olur ancak belirteyim fanlar kontrolcüsüz yani son devirde çalışıyor hafif sesli çalışır. Onun dışında dediğiniz gibi yaparsanız hava akışı mükemmel olur.
Peki başka önerebileceğiniz kasa var mı ? Çok sesli olmasını istemiyorum çünkü.

Fan çoklayıcı alcaksınız mecbur. Çoğu kasalar kontrolsüz çalışıyor kontrolcülü kasalarda biraz pahalıdır. Phanteks P350X kasa alıp bütçe varsa 3 fan PWM destekli fanlardan alırsınız anakarta bağlarsanız yavaş hızda çalıştırırsınız.
NZXT kasalara da bakılabilir hava akışı ortalama onlarda.

Hocam bugün almayı düşünüyorum kasayı. MB511 ile P350X arasında çok fark var mı hava akışı bakımından ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…