Hocam Phanteks markalı kasa Vatanbilgisayar gibi yerlerde satılmıyor galiba. Cooler Master MB511 satılıyor. MB511 marka kasayı alıp üstteki boşluğada 2 fan taksam toplam da 6 adet fan yapıyor kasada, soğutma performansı ve hava akışı nasıl olur ?TD500'ün hava akışı pek iyi değil önde cam olduğundan hava almıyor sadece görünüş odaklı kasa.
Phanteks P350X yada MB511 alınabilir.
İyi olur ancak belirteyim fanlar kontrolcüsüz yani son devirde çalışıyor hafif sesli çalışır. Onun dışında dediğiniz gibi yaparsanız hava akışı mükemmel olur.Hocam Phanteks markalı kasa Vatanbilgisayar gibi yerlerde satılmıyor galiba. Cooler Master MB511 satılıyor. MB511 marka kasayı alıp üstteki boşluğada 2 fan taksam toplam da 6 adet fan yapıyor kasada, soğutma performansı ve hava akışı nasıl olur ?
Peki başka önerebileceğiniz kasa var mı ? Çok sesli olmasını istemiyorum çünkü.İyi olur ancak belirteyim fanlar kontrolcüsüz yani son devirde çalışıyor hafif sesli çalışır. Onun dışında dediğiniz gibi yaparsanız hava akışı mükemmel olur.
Anakartım ASUS B350M-A.Anakartının fan girişleri varsa kasanın fanlarını anakarta bağlarsın. Yeterli fan girişi yoksa da fan çoklayıcı falan alırsın artık.
Hocam bugün almayı düşünüyorum kasayı. MB511 ile P350X arasında çok fark var mı hava akışı bakımından ?Fan çoklayıcı alcaksınız mecbur. Çoğu kasalar kontrolsüz çalışıyor kontrolcülü kasalarda biraz pahalıdır. Phanteks P350X kasa alıp bütçe varsa 3 fan PWM destekli fanlardan alırsınız anakarta bağlarsanız yavaş hızda çalıştırırsınız.
NZXT kasalara da bakılabilir hava akışı ortalama onlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.