Cooler Master TD500 V2 kasaya Deep Cool LS720 uyar mı?

Eschepolos

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Cooler Master TD500 V2 kasa satın aldım, kısmet olursa i7 13700K ve 4070 Ti ile güncel bir sistem kurmayı düşünüyorum. Parçaları sıra sıra sipariş veriyorum ancak radyatör konusunda sıkıntım var.
Benim sorum şu yönde, kasada 360mm radyatör desteği var ancak kasayı elle ölçtüğümde radyatör boşluğu olarak 41 cm ölçüyorum deepcool LS720 soğutucu da resmi sitesinde tam 410mm yani 41cm olarak geçiyor.
Ucu ucuna sığması veya kablolar vs. ile sığmaması gibi bir durum olabilir mi?
YouTube üzerinden epey araştırdım ancak çoğu Build 39cm Max 39.5cm radyatörler ile yapılmış. Deepcool radyatörü biraz daha uzun. Sığıp sığmaması konusunda desteğinizi bekliyorum, deepcoolu fiyat performans olarak seçmiştim ancak Max 3500 TL olacak şekilde başka 360mm sıvı soğutucu önerilerinize de açığım.
PC render vs. işlerde sıklıkla kullanılacak işlemcinin serin olması gerekiyor, fazla gürültü çıkartmaması da tercihimdir. :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

soğutucu siparişi verdim ancak parçaları yavaş yavaş topluyorum (indirim vs bekleyerek) hepsi toplanınca haber veririm, zaten video da çekmeyi planlıyorum. :)

Hocam serbest kura geçişten dolayı epey zam geleceği söyleniyor, almayı düşünüyorum. Denediniz mi? Sığıyor mu soğutucu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı